Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kako vpliva konoplja na okolico in človeka?

Citiraj
[quote"Branka je napisal/a:
[quote"secufinŠkoda truda.
Jeep...


Zahvaljujem se vam za super komentar!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"secufin je napisal/a:
Škoda truda.


Se strinjam!
Moj pozdrav!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"Branka je napisal/a:
[quote"secufinŠkoda truda.
Jeep...


Zahvaljujem se vam za super komentar!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdravljeni gospod Konrad
Ste že uspeli najti vrstico da naj nehate z raziskovanjem?
Lepo prosim
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Spoštovani g. K.A. Drug komentar na vaše pisanje ni umesten. Nihče vam ni rekel, da nehajte raziskovati, nihče vas niče sežgati, nihče vam noče nič žalega. Vi pa ne bodite vsiljivi in se ne spuščajte na oseben nivo. To je debata, ne pa da po vsej sili hočete nekoga prepričevati.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"Konrad Ajster je napisal/a:
Naj nekateri pišejo kar pač jim gre v materialno korist, vendar kot »Biotronik nova veda«, ki lahko vsakem predmetu, človeku živali ali tudi vsaki posamezni bilki izmerim energijo, ki jo vsebuje in oddaja, moram iskreno opozoriti, da je tudi konoplja kot ostale narkomanske rastline, zelo negativne in škodljive energije, ki človeku in okolici ustvarjajo škodljivo energijo in s tem razne bolezni, ki so veliko bolj negativne kod sporni azbest!!Konrad Ajster»Ni vse zlato kar se sveti«!

Konrad, a vi to o tisti koristni rastlini, iz katere so nasi predniki idelovali vrvi in obleke? O tisti rastlini, iz semen katerih se pridobiva olje, ki ima znanstveno dokazano idealno razmerje ed omega 3 in omega 6 mascobnimi kislinami ? (upam da ne mesate konopljinega in hasisevega olja, kajti kot droga se uporablja le slednje) Ali o tisti rastlini, katere semena so tudi bogat vir kvalitetne in zdrave prehrane?
In ko ste ze tak raziskovalec, kako to, da va ni znano, da le dolocene podvrste konoplje vsebujejo dovolj velike kolicine psihoaktivne substnce imenovane THC. In da je uporaba slednje v dolocenih primerih znanstveno dokazano medicinsko upravicena, zaradi ugodnih protibolecinskih ucinkov, ki odtehtajo slabosti.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"Patrice Monroe Pustavrh je napisal/a:
[quote"Konrad AjsterNaj nekateri pišejo kar pač jim gre v materialno korist, vendar kot »Biotronik nova veda«, ki lahko vsakem predmetu, človeku živali ali tudi vsaki posamezni bilki izmerim energijo, ki jo vsebuje in oddaja, moram iskreno opozoriti, da je tudi konoplja kot ostale narkomanske rastline, zelo negativne in škodljive energije, ki človeku in okolici ustvarjajo škodljivo energijo in s tem razne bolezni, ki so veliko bolj negativne kod sporni azbest!!Konrad Ajster»Ni vse zlato kar se sveti«!
Konrad, a vi to o tisti koristni rastlini, iz katere so nasi predniki idelovali vrvi in obleke? O tisti rastlini, iz semen katerih se pridobiva olje, ki ima znanstveno dokazano idealno razmerje ed omega 3 in omega 6 mascobnimi kislinami ? (upam da ne mesate konopljinega in hasisevega olja, kajti kot droga se uporablja le slednje) Ali o tisti rastlini, katere semena so tudi bogat vir kvalitetne in zdrave prehrane? In ko ste ze tak raziskovalec, kako to, da va ni znano, da le dolocene podvrste konoplje vsebujejo dovolj velike kolicine psihoaktivne substnce imenovane THC. In da je uporaba slednje v dolocenih primerih znanstveno dokazano medicinsko upravicena, zaradi ugodnih protibolecinskih ucinkov, ki odtehtajo slabosti.


Spoštovana!

Zelo mi je žal ker vem, da vam nebom po vaši volji obrazložil, zakaj gre, ker vi vidite le tisto kar so nekateri znanstveniki in medicinci opisali, ki pojma nimajo o energetskih vplivih na človekove celice, temveč dobro poznajo le fizikalne in kemične lastnosti znanosti in s tem tudi rastlin, ko pa je medtem za znanost in medicino tretja dimenzija znanosti neraziskana in zato nepoznana znanost, zato to višjo dimenzijo, ker jo ne razumejo imenujejo kar kot magijo, duhovnost, ali pa tudi in celo čarovnijo, za katero tudi povprečneži preje verjamejo kot pa v biotroniko, ki temelji na naravnih zakonih, ki so znanstveno popolno razumljivi in dokazljivi!

Je pač tako, da tudi učeni ljudje nimajo radi nove še nepoznane in vsesplošno ne priznane teorije, vse dotlej dokler več niso nove!

Tako je bilo tudi pri velikih izumih, kot so radio in televizija, ko so se povprečneži spraševali, kako naj človek sliši ali celo vidi človeka skozi hribovje, ali celo v druge dežele, ko človeško oko ima vid samo v ravni črti in ne more videti za ovinkom!?

No in sedaj, ko čeprav nihče ne ve detajle kako lahko televizija ustvarja prenose slik in zvoka, vsak človek brez razmišljanja verjame, da je to možno pa čeprav ni elektronik, da bi to lahko razumel!!

Zato vam tudi ne zamerim, da mi nič ne verjamete in menite, da vas celo strašim zaradi uporabe teh materialov pa ni tako, saj sem hotel le obvestit tiste, ki vedo da je negativna energija, ali po domače sevanje iz določenih materialov zdravju škodljivo, seveda pa to ne pomeni, da bo zaradi te uporabe nekdo takoj umrl,enako kot zaradi mobitela ne, temveč mu takšna energija, le škodljivo vpliva na njegove telesne celice, ki so vir življenja in zdravja!

Pa moj lep pozdrav!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"secufin je napisal/a:
Spoštovani g. K.A. Drug komentar na vaše pisanje ni umesten. Nihče vam ni rekel, da nehajte raziskovati, nihče vas niče sežgati, nihče vam noče nič žalega. Vi pa ne bodite vsiljivi in se ne spuščajte na oseben nivo. To je debata, ne pa da po vsej sili hočete nekoga prepričevati.


Spoštovana!
Žal mi je, ker niste sledila vse moje odgovore, ki so se nanašali v glavnem v tem, da naj bi moral nehati pisati, pa se nisem opiral na kršenje mojih temeljnih človeških pravic svobodnega izražanja, temveč le na že preživelo srednjeveško diktaturo, ko so nekaterim filozofom, matematikom in znanstvenikom grozili z grmado, če bodo še naprej pisali to kar ni v prid njihovi verski politiki!

To je bila samo prispodoba, katere se tudi sodobni svet boji, da se nebi vrnila v sedanjo zgodovino!

Še enkrat vam še posebej povem, da je bil moj namen pisanja o tej rastlini, ki ni edina, da vsebuje in oddaja škodljivo energijo, ki ni ugodna za zdravje, v kar sem prepričan zaradi praktičnih meritev energije in sem hotel napredno javnost o tem le obvestiti in nikakor ne vsiljevati moje ugotovitve!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Da bi se gledalo na konopljo bolj široko (in pošteno), ne samo ozko, kot je omenjeno v prvem članku te debate, je treba seveda omeniti tudi pozitivne strani. Recimo nekaj naštetih:http://www.zelena-direktiva.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2
Pozitivna energija je že uredu, ampak od te se ne da živeti. Treba je zaužiti tudi kaj proteinov in tako naprej, da bom velik :)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"Anubis je napisal/a:
Da bi se gledalo na konopljo bolj široko (in pošteno), ne samo ozko, kot je omenjeno v prvem članku te debate, je treba seveda omeniti tudi pozitivne strani. Recimo nekaj naštetih:http://www.zelena-direktiva.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2 Pozitivna energija je že uredu, ampak od te se ne da živeti. Treba je zaužiti tudi kaj proteinov in tako naprej, da bom velik :)


Spoštovani!
Drži da veliko je napisanega dobrega o tej rastlini, vendar enostransko!
Ko pa sem to rastlino raziskoval bolj kritično z vseh strani pa sem bil sam presenečen, da pač je tako, da ta rastlina ima tudi te človeku nevidne in zahrbtne energije, ki človeku pri daljšem dotiku izdelkov, ali celo konzumiranju, bolj ali manj škodljivo vplivajo!
Hotel sem javnost o tem v dobri veri opozoriti, da bodo seznanjeni, " da ni vse zlato kar se sveti" in nič drugega, ko pa se je zaradi tega na mene vsul kup kritik in obtožb, da izsiljujem svoje trditve in še - pa še!!

Pa moj lep pozdrav!
Na vrh Sledi ZS Objavi