Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kronična bolezen ven -neznan vzrok, oteženo zdravljenje!??

Citiraj
Komentar na: M. Kr.- revija- Naša žena

Kot »Biotronik nova veda«, se zavedam problemov, ki jih ima medicina z venami, da je medicina že stoletja vse poizkušala in da do danes še ni odkrila niti vzroka nastanka bolezni pa tudi ne zdravila za učinkovito zdravljenje te nadležne bolezni!

Za vzrok nastanka tega problema je možno kriviti tudi povezavo z dednostjo, vendar to le ni osnovni vzrok, temveč le dedno oslabela koža in žile, toda potem bi lahko že mladi ljudje imeli probleme z žilami.

Tudi hrana bi lahko sodelovala pri tem problemu, če je pretežka in prevelike količine, kot so npr. živalske maščobe, prepečena beljakovina pa tudi oslabele ledvice in jetra, da bi s tem bila kri prenasičena z raznimi neprimernimi substancami pa kljub temu se nebi upal trditi, da je to glavni vzrok tudi zaradi tega, ker živi ogromno ljudi ki pojedo mnogo težke hrane in so tudi predebeli medtem pa imajo lepe tanke nogice in to brez ene žilice!

Menim pa da bi bil lahko glavni vzrok, za katerega še nimam izkustvenega dokaza, le škodljivo negativno sevanje, katero je tudi največkrat prisotno ravno pri starejših ljudeh, ker imajo slabšo cirkulacijo in se jim kri v nogah zaustavlja, sevanje pa po zakonu narave išče ravno negativne dele telesa, tam kjer je tudi Aura oslabela, toda telo se zaradi napada negativne energije, z ojačano krvno cirkulacijo bori, da bi očistilo ta del telesa te energije pa tudi zaradi te povečane cirkulacije pa nožne vene ne morejo pretočiti toliko krvi v kratkem času, se vene zato toliko razširijo, da pričnejo pokati!

Če pa bi hoteli to preprečiti, bi morali posteljo toliko prestaviti in preurediti, da bi izšla od vsakonočnega sevanja naravnega ali pa tudi elektromagnetnega sevanja: razni elektronski aparati, varčne žarnice in drugo pa tudi postelje so vse slabše kvalitete- ne glede na ceno, bi takšen bolnik potreboval biotronsko zdravilno posteljo in mnogo vodnih masaž, da bi se s tem noge očistile negativne energije in bi se kasneje telo samo ozdravilo te poškodovane površine žil!

Zdravljenje z kompresijskimi povoji, bi lahko nekoliko le pomagali, če bi bili pravilno narejeni po biotronskih in naravnih zakonih, vendar proizvajalci le teh ne poznajo, ki natančno predpisujejo, kakšen mora biti ovoj in kako se ga pravilno uporabi, zato takšni kompresijski navoji kot so na tržišču niso uporabni, ker so negativni in ne nevtralni kot bi morali biti!

Tudi kirurško lepotni sistemi niso uspešni ker se žilice zopet pojavljajo, že zaradi tega ker glavnega vzroka niso preprečili!

Zato je edino upanje, da se prepreči negativna energija na noge in telo, da bi se s tem krvne in telesne celice obnovile, s tem pa tudi žile ojačale, da bi kasneje, ko bi se ta bolezen ustavila, da bi se lahko izvedli estetki posegi na poškodovanih področjih!
Želim vsem še veliko uspeha pri zdravljenju!

Konrad Ajster
Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/
Na vrh Sledi ZS Objavi