Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Benigno povečanje prostate

Citiraj
Star sem 69 let,težave z uriniranjem 10 let, psa v redu, težave z leti
vedno večje. Po preiskavi z uroflowom in cistiskopijo predlagan O.P.
Od zdravil jemal 10 let OMNIC in eno leto hormonske tablete.
Prostata ima volumen 30 ccm.Pri cistoskopiji ugotovljeno ,da gre za prostatično uretro, ki z zgornje in lat. strani skoraj zapreta povečana
prostatična lobusa.Del uretre je vnet, vulnerabilen in drobnoresičaste površine.
Prosim za kakšnokoli inf. o O.P., možnih zapletih-nevarnosti intenkontinence , in drugih težavah po takem O.P
Pozdrav !-CIKLON
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Benigno povečanje prostate!?

V vaši starosti, moški največkrat zbolimo na prostati, vendar to ne zaradi starosti, temveč zaradi daljšega časa bivanja v negativnem (sevalnem) področju samega telesa na tem področju, za kar so največkrat kriva spodnja oblačila, stol kjer dalj časa sedimo, medtem pa je običajno še največji krivec postelja, kjer človek preživi kar polovico svojega življenja!

Vaš primer ko imate10 let že težave z uriniranjem i prostato že kar primerno za takojšno operacijo, je to najbolje čim preje izvesti, da boste imeli manj problemov po operaciji in med operacijo!

Seveda pa bi morali predhodno ugotoviti vzrok za nastanek vaših problemov, ki je vsekakor v negativni energiji, zato bi takoj morali zamenjat vse spodnje moške hlače, z klasičnimi bombažnimi ženskimi spodnjimi hlačkami, ki so brez » šlica«, zamenjati posteljo z kakšno Futonsko posteljo, ali pa Zofo Georgia in jo postaviti na pravi prostor, da bo odmaknjen od sten 15 cm in glavo v smeri naj bližji smeri stene na vzhod!

Ko boste vse postavil, mi slikajte postavljeno posteljo, da preverim energijo pa da lahko še korigiramo za najboljšo možno energijo!

Medtem pa si s tekočo toplo vodo večkrat dnevno splahnjujte: od mehurja in vse navzdol!

Zelo koristno je iti v Tuhinjske ali še boljše so toplice pri Kamniku, vendar mirujoča voda v bazenu nima učinka, ugodni so slapovi in vse kar vodo pretaka, to učinkuje na absorbiranje bolezni odnosno na izvlečenje negativne energije iz telesa, kar povzroča zdravljenje bolnih telesnih celic, kar zna biti zelo učinkovito če je vse pravilno izvedeno!

Pa moj lep pozdrav!
Na vrh Sledi ZS Objavi