Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Uriniranje

Citiraj
Zadnje čase se mi dogaja, da moram ponoči na vsaki dve uri urinirat, čez dan je vse normalno, kaj je vzrok zato in kako se pozdravit, star sem 53 let,.. hvala za odgovor.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Lahko,da so to prve težave s prostato. Priporočam pregled pri urologu.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pika hvala, ..morda ve kdo še za kakšne zel. čaje ali zdravila brez recepta...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pri tezavah s prostato naj bi pomagala bucna semena in caj iz vrbovca. V lekarnah pa dobis ze pripravljeno mesanico caja za pomoc pri prostati, mislim da se imenuje Uroval.No zasledila sem priporocila za pitje zelenega caja, ki naj bi prepreceval raka na prostati, nekateri svetujejo tudi spremembo prehrane v smeri ful zdrava hrana brez uzivanja razhudnikov- baje naj bi cvetaca vplivala na povecanje prostate. Kot pa je ze Pika rekla,cimpreje k urologu, da bos vsaj vedel pri cem si. Hja,kaj cmo, zenske se v starejsih letih ubadamo z osteoporozo, moski pa s tezavami s prostato.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
V lekarnah imajo od A. Vogla eno stvar na osnovi rastlin, vendar menda pomaga le pri zelo blagih težavah s povečano prostato. Kot te razumem, gre pri tebi za blage težave, vendar bi ti vseeno svetovala, da greš pred začetkom samozdravljenja vseeno na pregled k zdravniku in naj te pregleda. Če imaš samo povečano prostato, začni z zelenimi zdravili, vendar naj prej izključi vse ostalo.
Na vrh Sledi ZS Objavi