Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Klima in prehlad

Citiraj
Klima mi gre ful na živce, ker jo sodelavci v službi nenehno nažigajo na prenizke temperature. Sem kar naprej prehlajena, tudi poleti, zato sumim, da zaradi klime. Zdi se mi, da bom v službo začela nositi volnene nogavice, da mi bo dovolj toplo, saj se nikakor ne morem dogovoriti s sodelavcimi. Ali mislite, da je možno, da sem prehlajena sedaj poleti, zaradi klime? Kaj naj naredim?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Karamelca svojim sodelavcem povej, naj zmanjšajo klimo...problem je predvsem v tem, ker jo vsi nažgejo na prenizko temperaturo. Najbolje je da jo naštimajo 5-7 stopinj nižje od zunanje temperature in sčasoma se bo prostor ohladil. glede na to da se prehladiš zaradi klime bodo to morali sprejeti ali pa te bodo morali nadomeščati, ko boš obležala doma:)

Lp
Ela
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Upam, da v resnici niso tvoji sodelavci tako neuvidevni, da ne upoštevajo tvojega zdravja ... sploh, če si jim lepo povedala svoje želje ... Take stvari me res žalostijo. Vsekakor je boljše, če je klima prižgana ves čas na višji temperaturi, kakor pa da se venomer prižiga in ugaša. Pogumno naprej :))) brez volnenih nogavic!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hej, ja, tale klima je lahko kar lisičja ... Mislim, da je res standard, da mora biti med zunanjo temperaturo in notranjim prostorom le nekaj temperatur razlike, tako kot je rekla Ela. In ne pozabi, da to velja tudi za avto :) Predlagam ti, da vzameš upravljalec od klimatske naprave v svoje roke in si prilagodiš temperaturo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Kaj pa, če bi dosegli kompromis? Da na primer vsako uro za pet minut zapustiš prostor, v vmesnem času sodelavci prižgejo klimo, da se prostor ohladi, ko se ti vrneš, pa jo ugasnejo, da ti ne piha več?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pri nas imamo tako urejeno, da na uro ali dve prižgemo klimo, vsi, ki jih moti, gredo tisti čas v druge prostore, ko se vrnejo, klimo ugasnemo. In smo vsi v dobrih odnosih in zadovoljni.
Na vrh Sledi ZS Objavi