Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Revmatične bolezni

Citiraj
Kako se naj ozdravim od revme!?

Pri zdravljenju moramo prvo spoznati vzrok nastale bolezni, ko to odkrijemo, nam bo lažje najti pravi način in tudi pravo zdravilo za uspešno zdravljenje!

Medicinska znanost za revmatične bolezni, do danes še ni odkrila vzroka nastanka te bolezni, še manj pa ji je uspelo izdelati učinkovito zdravilo, ki bi dokončno ozdravilo to nadležno bolezen!

»Biotronika nova veda« pa temelji na energijskih naravnih zakonih, ki pa so višja stopnja spoznavanja narave, s tem pa tudi vseh zvrsti bolezni!

Temeljni vzrok vsake bolezni je v preveliki količini negativne energije v določenem tkivu in kasneje tudi v ogroženih celicah, kar je osnova za podporo vsem boleznim!

Ko bolezen osvoji celice, nastanejo poškodbe kot so razna vnetja in s tem pa k sreči tudi bolečine!

Če človek bolečin ne bi občutil bi bolezen napredovala do propada določenega dela telesa kar pa seveda s pridom koristijo tudi rakave celice!
Medicina pa se tega premalo zaveda, zato daje pacientu sredstva proti bolečinam, ker same bolezni ne zna ozdraviti!

Kaj lahko pomaga ozdraviti poškodovane telesne celice, da bi ta del telesa zopet normalno funkcioniral?

Prvo je potrebna ugotovitev od kje telo prejema negativno sevanje (postelja, vzglavnik, pokrivalo, spalnica, elektro instalacije, elektro naprave, šparovne žarnice, delovno mesto, oblačilo, ali kaj drugega), vendar je postelja, glavni in največji polnilec energije, kakšna pač je!?

Če je ta negativna energija, le delno na določenem mestu, je na tistem mestu ležeči del telesa tudi negativen pa s časom ta del telesa tudi oboli.

Če popravimo posteljo, se telo lahko samo pozdravi, če že ni prepozno, ker mrtve celice se ne da nazaj oživeti, zato so tam potrebni le kirurški posegi!

Biotronika nova veda je danes toliko napredovala, da lahko vsa negativna sevanja nevtralizira, kar je neškodljivo za človekove celice!

Da pa bi oboleli del telesa od revme, ali slično bolezen čim preje ozdravel, je potrebno iz obolelega dela telesa izvleči to negativno energijo, da se bodo obolele celice čim preje osvobodile teh negativnih energij in se nato tudi same ozdravile ter s tem usposobile oboleli del telesa običajih funkcij!
Izvlečenje negativne energije je že znano pri alternativcih, možno pa si je možno tudi sam pomagati z večkratnim tuširanjem z veliko količino tekoče tople vode v padanju proti dnu z odtokom v kanal!

Želim vam vsem pravilne odločitve zdravljenja in odpravljanje vzroka bolezni!!

Vaš- kajster! (Konrad Ajster)
Na vrh Sledi ZS Objavi