Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Revmatične bolezni

Citiraj
Kako se naj ozdravim od revme!?

Pri zdravljenju moramo prvo spoznati vzrok nastale bolezni, ko to odkrijemo, nam bo lažje najti pravi način in tudi pravo zdravilo za uspešno zdravljenje!

Medicinska znanost za revmatične bolezni, do danes še ni odkrila vzroka nastanka te bolezni, še manj pa ji je uspelo izdelati učinkovito zdravilo, ki bi dokončno ozdravilo to nadležno bolezen!

»Biotronika nova veda« pa temelji na energijskih naravnih zakonih, ki pa so višja stopnja spoznavanja narave, s tem pa tudi vseh zvrsti bolezni!

Temeljni vzrok vsake bolezni je v preveliki količini negativne energije v določenem tkivu in kasneje tudi v ogroženih celicah, kar je osnova za podporo vsem boleznim!

Ko bolezen osvoji celice, nastanejo poškodbe kot so razna vnetja in s tem pa k sreči tudi bolečine!

Če človek bolečin ne bi občutil bi bolezen napredovala do propada določenega dela telesa kar pa seveda s pridom koristijo tudi rakave celice!
Medicina pa se tega premalo zaveda, zato daje pacientu sredstva proti bolečinam, ker same bolezni ne zna ozdraviti!

Kaj lahko pomaga ozdraviti poškodovane telesne celice, da bi ta del telesa zopet normalno funkcioniral?

Prvo je potrebna ugotovitev od kje telo prejema negativno sevanje (postelja, vzglavnik, pokrivalo, spalnica, elektro instalacije, elektro naprave, šparovne žarnice, delovno mesto, oblačilo, ali kaj drugega), vendar je postelja, glavni in največji polnilec energije, kakšna pač je!?

Če je ta negativna energija, le delno na določenem mestu, je na tistem mestu ležeči del telesa tudi negativen pa s časom ta del telesa tudi oboli.

Če popravimo posteljo, se telo lahko samo pozdravi, če že ni prepozno, ker mrtve celice se ne da nazaj oživeti, zato so tam potrebni le kirurški posegi!

Biotronika nova veda je danes toliko napredovala, da lahko vsa negativna sevanja nevtralizira, kar je neškodljivo za človekove celice!

Da pa bi oboleli del telesa od revme, ali slično bolezen čim preje ozdravel, je potrebno iz obolelega dela telesa izvleči to negativno energijo, da se bodo obolele celice čim preje osvobodile teh negativnih energij in se nato tudi same ozdravile ter s tem usposobile oboleli del telesa običajih funkcij!
Izvlečenje negativne energije je že znano pri alternativcih, možno pa si je možno tudi sam pomagati z večkratnim tuširanjem z veliko količino tekoče tople vode v padanju proti dnu z odtokom v kanal!

Želim vam vsem pravilne odločitve zdravljenja in odpravljanje vzroka bolezni!!

Vaš- kajster! (Konrad Ajster)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdravljen!
Ja vaš članek je krasen. Samo pusti ti razmišljanje in vprašanje,kam se naj mi lajki obrnemo,če bi hoteli ozdraveti?Jaz npr. ne vem ali moja postelja daje negativno energijo ali imam prav obrnjeno itd. šarlatanom,pa ne verjamem,da bi mi za velik denar hodili prestavljati stvari in potem bi bilo vse po starem.
Ali lahko mogoče na to temo kaj bolj natančno opišete razen tuširanja,ker imam velike težave zdravniki mi pa ne znajo pomagati. Izgovarjajo se na starost.Alternativci so pa tudi bog pomagaj,vsi delajo za denar,saj morajo preživeti in tudi v to vedo ne verjamem,bila sem med njimi pa sem videla marsikaj.
Lep pozdrav Majda
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"cecelica2ster je napisal/a:
Pozdravljen!
Ja vaš članek je krasen. Samo pusti ti razmišljanje in vprašanje,kam se naj mi lajki obrnemo,če bi hoteli ozdraveti?Jaz npr. ne vem ali moja postelja daje negativno energijo ali imam prav obrnjeno itd. šarlatanom,pa ne verjamem,da bi mi za velik denar hodili prestavljati stvari in potem bi bilo vse po starem.
Ali lahko mogoče na to temo kaj bolj natančno opišete razen tuširanja,ker imam velike težave zdravniki mi pa ne znajo pomagati. Izgovarjajo se na starost.Alternativci so pa tudi bog pomagaj,vsi delajo za denar,saj morajo preživeti in tudi v to vedo ne verjamem,bila sem med njimi pa sem videla marsikaj.
Lep pozdrav Majda


Pozdravljena spoštovana gospa Majda!

Vi ste g. Majda zanimiv primer mojih ugotovitev, ravno v tem kar ste tu napisala!

Veliko sem že napisal ravno o teh problemih, ki ne znajo ugotoviti izvora bolezni, zato to bolezen tudi ne znajo ozdraviti pa se za svoje opravičilo raje izgovarjajo na starost svojega pacienta, ko pa istega potem lahko zdravi alternativec, ki tudi ne ve vzroka nastanka bolezni , nekaterim le uspe zdravljenje in je pacient boljši, ko pa je zopet vsaki dan v istem prostoru kjer je bolezen tudi dobil, se mu ta zopet vrne, pacient pa se zopet pojavi pri alternativcu, ki enako uporabi za izgovor o starosti in enako zopet zasluži denar, kar je seveda cilj v obeh primerih, ko sta oba zdravilca prepričana, da je najbolj važno da pacienta potolažijo!

Pošiljam vam še nekaj prilog:

Ali je Osteoporoza ozdravljiva in na kak način?

http://www.viva.si/Presnovne-bolezni-Endokrinologija/8051
http://www.viva.si/Presnovne-bolezni-End...
Komentar:
Osteoporoza, je medicinsko resnično kot bolezen kostne strukture, vendar medicina, ker ne pozna nekih naravnih energijskih zakonov, ne more razumeti te bolezni, zato ne ve zakaj nastaja pa zato tudi ne najde metode zdravljenja!
To kar pa kot reklama opisuje pa vsekakor nima nobene osnove niti dejanskega učinka, ne glede na njihovo statistiko, ker enostavno to ni mogoče!

Točno pa je da je to bolezen možno zdraviti le na energijski bazi, kot trdijo o slučaju izboljšanja po nekem radiološkem snemanju, ko se je lahko le slučajno dogodilo, da so bolniki sprejeli tudi nekaj alf ali beta sevanja, ki ima možnost vakuumskega sevanja in se je telo takrat izpraznilo negativnega sevanja katero vsebujejo kosti ki so osteoporozne vendar kasneje to več ni delovalo, ker so zdravili kar na pamet brez poznavanja temeljev problema!

Te podatke si upam trditi, ker sem kot raziskovalec negativnih vplivov na človeka in okolico in avtor raziskave: »Biotronika nova veda«, kjer sem razkril energijske zakone narave, s pomočjo katerih je možno razumeti in odpravljati večina tudi težkih neozdravljivih bolezni!

Obrazložitev poteka bolezni:

Če človek dalj časa in let leži na negativni postelji, ali da je postelja negativna le na delu telesa, bo ta negativna energija onesposabljala telesne celice, ki ščitijo telo od bolezni, nato pa močnejša negativna energija prodre ne samo kožo in mišična vlakna, temveč tudi samo kost, kjer s svojo negativno energijo uničuje strukturo kosti in ta ostane strukturno nepovezana, zato več ni trda in elastična, temveč le še krhka!

To stanje medicina imenuje Osteoporoza !
Zdravljenje pa je edino možno na nevtralnem ali celo pozitivnem ležišču in prostoru, ko se telo sčasoma prične samo obnavljati, še posebno ob primerni hrani, vendar to lahko traja tudi do dveh let, klub temu pa je potrebno takšno posteljo in prostor uporabljati tudi v bodoče, da se nebi to obolenje zopet pojavilo!

Na enak način se lahko zdravi tudi ostale bolezni!

Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/

Pa moj pozdrav!
Konrad

Bolečine v kosteh in hrbtenici, se dajo pozdraviti!

Vedite, da so za vsako bolezen in bolečine krive le negativne energije(sevanje)!
Kosti so še posebno podvržene tem škodljivim energijam, ki izhajajo iz raznih izdelkov, stopnic, sten zgradb in še posebno stopnišč!
Sevajo v glavnem negativne mere in oblike!

Temeljni vzrok pa leži v tem, da so vaše energetske baterije že na polovico prazne, zato je vaša Aura neenakomerna po telesu, še posebej na delih, kjer imate te bolečine!
Negativne energije najraje napadajo le obolele dele telesa, ker je tam Aura oslabljena, zato zdravi človek, ne čuti teh problemov kot vi!

Najbolje bi bilo pregledati vašo stavbo in stopnice, ki so včasih izdelane po negativnih merah (18ali 20 cm)!?
Toda če bi imela zdravo posteljo, vam bi vsaka spalna noč nadoknadila dnevno izgubljeno energijo!
Priporočam pa vam nekaj dni kopanja v TERMAH SNOVIK pri Kamniku, to je zelo zdravilna voda bolj kot oni sami vedo!

Tam koristite slapove in vso vodo ki se pretaka, ker takšna voda, tudi običajna, absorbira vse negativne energije iz vas pa boste za nekaj časa bolj odporna, vse do takrat dokler si ne boste odločila za boljšo posteljo in posteljnino, ki jo sicer sedaj imate!
Želim vam več uspeha kot ste ga do sedaj imela!

kajster
Zakaj je človek preveč utrujen?

Kot avtor "Biotronika nova veda", vam sporočam dejanski vzrok splošne utrujenosti in to je predvsem energetski vzrok, ko človek iz svoje okolice, še bolj pa iz postelje, posteljnine, spalnice, oblačil, prejema preveč negativne/škodljive energije in premalo nevtralne energije!

Preprosti izraz za problem je:"Preveč sevanja", kar pa seveda ni pravi izraz, če so človekove "Baterije preveč izpraznjene"!Največ je za to krivo moderno pohištvo posteljnina in oblačila, ko je vse nepravilno oblikovano in še nekaj drugih nepravilnosti kot so:
Elektromagnetna sevanja, še posebej varčne ionizirane žarnice in podobno, ki človeku izčrpava energijo telesnih celic, medtem ko negativna energija ovira celicam proizvajati dovolj življenjske/ pozitivne energije!

Človek si lahko nekoliko sam pomaga z rednem 2 krat -nem tuširanjem: 25 oC dnevno in Joga dihanjem ali dnevnem tekom !

Tuširanje čisti telo negativne energije, dihanje/ tek pa poboljša cirkulacijo, za pridobivanje energije celicam!

Več: http://sites:google.com/site/biotronikanovaveda/
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdravljen g Kondrad!
Hvala vam za vse vaše prispevke. Upam,da bodo pomagali tudi drugim,meni že pomagajo. Čutim spremembo. Kako in kaj napišem drugič,da bodo tudi drugi verjeli,sedaj pa grem na hipoterapijo in trenutno ni časa. Najpraj pa moram še pocartati moje zajčke in Vietnamčke.
Hvala vam še enkrat za vse prispevke in absolutno sem na vaši strani kar,za vse kar ste objavili.Čeprav pri prvem branju vsega ne razumem in se samo čudim. (Sicer pa malo za šalo tudi v parlamentu vse 3x preberejo pa še nič ne vejo.) HAHAHA.
Pa lep dan želim vsem in želim tudi,da vaš trud in objave dobro izkoristijo,saj bo marsikomu pomagalo. Kar se pa slovenščine tiče,pa bi rekla tako, včasih me kar boli ko poslušam naše televizijce.
Ko govorijo to je ful, to je kul naše besede so izginile in pogovora. V šoli sem imela slovenščino 4,sedaj pa se ne morem oceniti kakšno je moje pisanje,zato g. Kondrad kar naprej in čestitam vam za vse vaše objavljeno. Vsak je pa nespameten kateri ne no preizkusil vaših objav.

Lp Majda
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"cecelica2ster je napisal/a:
Pozdravljen g Kondrad!
Hvala vam za vse vaše prispevke. Upam,da bodo pomagali tudi drugim,meni že pomagajo. Čutim spremembo. Kako in kaj napišem drugič,da bodo tudi drugi verjeli,sedaj pa grem na hipoterapijo in trenutno ni časa. Najpraj pa moram še pocartati moje zajčke in Vietnamčke.
Hvala vam še enkrat za vse prispevke in absolutno sem na vaši strani kar,za vse kar ste objavili.Čeprav pri prvem branju vsega ne razumem in se samo čudim. (Sicer pa malo za šalo tudi v parlamentu vse 3x preberejo pa še nič ne vejo.) HAHAHA.
Pa lep dan želim vsem in želim tudi,da vaš trud in objave dobro izkoristijo,saj bo marsikomu pomagalo. Kar se pa slovenščine tiče,pa bi rekla tako, včasih me kar boli ko poslušam naše televizijce.
Ko govorijo to je ful, to je kul naše besede so izginile in pogovora. V šoli sem imela slovenščino 4,sedaj pa se ne morem oceniti kakšno je moje pisanje,zato g. Kondrad kar naprej in čestitam vam za vse vaše objavljeno. Vsak je pa nespameten kateri ne no preizkusil vaših objav.


Lp Maj


Pozdravljena spoštovana gospa Majda!

Moram vam priznati, da so vaši komentarji vedno urejeno ugodni in jih z veseljem preberem, zato pa vam tudi rad pomagam z nasveti, ko vidim v kakšnih problemih ste, a obenem pa se vam lepo zahvaljujem za razumevanje in vaše iskrene pohvale na mojem raziskovalnem delu!

Sprejmite moj lep pozdrav!
Konrad
Na vrh Sledi ZS Objavi