Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

očesni pritisk

Citiraj
ali je možno, da zaradi očesnega pritiska imam pogoste glavobole?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Očesni pritisk je možno zelo uspešno odpraviti in to v zelo kratkem času. Brez kapljic, ki jih trenutno predpisujejo zdravniki! Najprej odpravite glavkom, pa boste potem videli ali to povzroča glavobole.
Lp
Na vrh Sledi ZS Objavi Uredil mirko dne četrtek, 19. maj 2011 ob 06:58
Citiraj
Zdravilo za glavkom obstaja, vendar je v Sloveniji prepovedano.

http://www.cannabis-med.org/index.php?tpl=page&id=21&lng=en#glaucoma
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hehe, če je prepovedano, potem ne obstaja. Seveda pa obstaja zdravilo, ki je popolnoma dovoljeno in ki se uporablja tudi v Sloveniji.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Mirko! Ta he, he je čisto odveč. Obstaja tudi v sloveniji, vendar so naši strokovnjaki, uradniki in politiki prebutasti, da bi bilo dostopno tudi v Sloveniji. V Avstriji na primer to zdravilo plačuje tudi zdravstvena zavarovalnica! Malce več informiranosti ti ne bi škodilo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
He,he ni popolnoma nič odveč. Kolikor mi je znano, uradna medicina očesni pritisk samo UPOČASNI, da napreduje počasneje, torej da malo kasneje oslepiš, kot bi, če ti ga ne bi zdravila s kapljicami. Bi Vam bil pa hvaležen, če bi povedali, kako ODPRAVIJO očesni pritisk-glavkom, ker vidim, da ste zelo informirani. Lp
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
P.s. Stran, ki jo imate zgoraj, opisuje kanabis, kot sredstvo za ZNIŽANJE oč. pritiska. Da delno zniža očesni pritisk 25-30%, včasih do 50%. Torej ga v nobenem primeru ne odpravi. Če se motim me popravite.,
Na vrh Sledi ZS Objavi