Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Parkinsonova bolezen

Citiraj
Malo vem o njej, ko so mi povedali, da jo imam,sem mislila,da je to konec sveta in predvsem normalnega življenja..pa najbrž ni.
Leto dni je od tega.
Zanima me vse o tej bolezni,izkušnje bolnikov, napredovanje medicine, mnenja zdravnikov...Hvala.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Parkinsonova bolezen!?

Ta bolezen je resnično bolezen živčnih kanalov, kot uči medicina, ki povezujejo mišičevje udov, do njenih funkcij.

Seveda pa se ti kanali, ki jih imenujemo živci, lahko na svojih vodih lahko poškodujejo ne samo fizično, temveč v tem primeru energetsko in pretočno, ko ne morejo energetski signali dospeti pravočasno na pravo mesto pa se ti signali na svoji poti zatikajo in vrtinčijo še posebej, če se pojavljajo stensko nezaželene energije pa zato nastane zmeda informacij na določenih delih telesa in udov, se zato ti udi tresejo, ker so živci energetsko moteni od zunaj in znotraj telesa!

Kako se ozdraviti te bolezni?
Z obzirom da je mišično tkivo preveč nasičeno z negativno energijo, je potrebno to energijo iz teh delov izvleči odnosno očistiti!

Kako očistiti telo negativnih energij?
Običajno to opravljajo bioterapevti, uspešno pa je lahko tudi vodno, pod vodnimi slapovi, večkrat dnevno po 5-7 minut vsaj dva krat tedensko in ponavljanje do dokončne ozdravitve ter to v sodobnih toplicah še posebej pa bo učinkovito v Termah Snovik pri Kamniku, kjer imajo najbolj zdravilno vodo v Sloveniji!

Ne sme pa se pozabiti vzroka bolezni!
Največkrat ta bolezen izhaja iz negativne postelje in dodatno, če je postelja postavljena tik ob steni, ko bi moral biti razmak z ene strani 5 cm in z druge strani 3 cm, kar je najmanjša možna razdalja.
Postelje so ponavadi vse bolj ali manj negativne, še posebej pa če ima soba še dodatna naravna in ionizirana sevanja, ima po tem tak bolnik zelo malo možnosti ozdravitve!

Zato v takem slučaju brez biotronika ne bo izhoda iz bolezni!
V upanju, da sem bil dovolj razumljiv vse lepo pozdravljam!
kajster
Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/
Na vrh Sledi ZS Objavi