Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Demadox pršice

Citiraj
Spoštovani! Nekaj dni nazaj sem dobila občutek, kot da mi po koži nekaj leze (predvsem po obrazu - okoli oči, ust). Pobrskala sem po internetu, in naletela na Demodex pršice, ki imajo podobne sindrome. Prav tako opažam po telesu posamezne pike oz. izbočena mesta, ki pa sploh ne srbijo. Le - teh ni veliko, prav tako niso podobni ugrizom insektov kot so: stenice, uši ali bolhe. Prav tako nisem bila nikjer, kjer bi se lahko okužila z ušmi ali kakšnimi drugimi bakterijami (po večini sem doma).
Začela sem uporabljati olje čajevca, ki je pomagalo, in nimam več občutka lezenja po koži, kljub temu pa sem se danes zbudila z delci v očesu. Drugih simptomov nimam (zlepljenih trepalnicah, pršic na korenu trepalnice). Prav tako opažam na sebi zelo majhne (1 mm ali manj) črne in bele delce, ki se ne premikajo, ne grizejo, samo tam so. Podobni so Morgellons delcem.

Zanima me, kaj Vi menite o tem, kaj bi to bilo? Nič me ne srbi, ali kaj hudo drastičnega, sem pa ob vsem tem branju na internetu postala paranoična. Prav tako bom vesela kakršnih koli nasvetov.

Najlepša hvala za Vaše mnenje in lep dan še naprej, KP
Na vrh Sledi ZS Objavi