Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Epiduralna analgezija v Postojni

Citiraj
Rada bi rodila v Postonjski porodnišnici, kjer nudijo možnost epiduralne analgezije. Imate kaj izkušenj, se moram za epiduralno analgezijo prej pozanimati v porodnišnici, ali je dovolj, da omeniš, da bi jo rad koristil, ko si tam na porodu? Kam naj pokličem in kdaj ?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Predhodno je potrebno iti na predavanje v Postonjsko porodnišnico, predavanja organizirajo vsak petek ob 13.30 in ni se potrebno prej najaviti. Predavanja bodo tudi čez vse poletje, kljub dopustom, v drugem nadstropju porodnišnice, na upravi bolnišnice. Predavanj ni, če je recimo v petek praznik. Predavanje traja dve uri. Več o epiduralni analgeziji si lahko prebereš na linku Postonjske bolnišnice http://www.bolnisnica-po.si/index_new.php?id=52 ali pa jim postaviš vprašanje na e-naslov: info@bolnisnica-po.si Baje pa moraš biti v porodnišnico pravočasno, kajti EA ti naredijo, ko si odprta do max 4cm. Postopek namreč traja nekaj časa, cca pol ure.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
A katera ve koliko stane epiduralna analgezija v Postojni? Ta porodnisnica je namrec edina, ki ti z gotovostjo nudi EA, tako, da grem zagotovo tja, samo zanima me, ce katera ve koliko stane.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
EA v Postojni stane 180 eur.
Na vrh Sledi ZS Objavi