Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Nepravilno delovanje nadledvičnih žlez

Citiraj
Pozdravljeni, lepo bi vas prosila za nasvet, kaj naj storim. In sicer - zbolela sem 1 leto in pol nazaj. Začelo se je z prehladom in nadaljevalo z naslednjimi simptomi.
Ves čas prisotni simptomi: vrtoglavica, omotičnost, zamegljen vid in občutljiv na svetlobo, problemi z ravnotežjem (zanašanje in občutek, kot bi bila na ladji), problemi z uriniranjem (po kapljicah), išias, tinitus, hemoroidi, srbečica kože po celem telesu, povišan srčni utrip (85-95), brez energije, utrujeno in šibko telo, ves čas.

Občasni simptomi: nekako mehka, otrpla desna stran telesa (roka, noga in vključno z desno polovico obraza), slabosti, glavoboli in »zakuhavanje« telesa.

Imam tudi zelo pogosta vaginalna vnetja (4 leta nazaj tudi diagnosticirali HPV) in imam neredne menstruacije že od samega začetka.

Najbolj zanimivo pa je, da moje zdravstveno stanje zelo niha. 1 mesec sem tako slaba, da ga moram preležati, nato pa pride mesec, kjer se počutje veliko bolje – vendar nikoli ni čisto dobro, nato pa se zopet poslabša.
Ob vsakršni aktivnosti ali delu na računalniku, se stanje zelo poslabša.

Obiskala sem že naslednje zdravnike: 2 različna nevrologa (poslana bila na MRI, ki ni pokazal ničesar), otolog (izvidi vsi ok), alergološka ambulanta (odkrili Epstein Barr virus), infektologija in okulist (vsi izvidi ok). Torej nikjer niso ničesar odkrili ali mi predpisali kakšnega zdravljena. Enostavno mi je moj zdravnik, med vrsticami povedal, da ne ve kaj storiti.

Z pomočjo interneta in mojimi simptomi, sem prišla do zaključka, da najverjetneje imam kronično utrujenost oz. da mi nepravilno delujejo nadledvične žleze.

Ne vem več kaj storiti, poizkusila sem z prehranskimi dietami in zdravem načinu življenja (+ kvantna resonanca, pulzno magnetna terapija, zeolit, koloidno srebro in adrenoBoost), vendar me žal nič ni ozdravilo.

Za vsakršno pomoč oz. nasvet vam bom zelo hvaležna.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Spoštovana ga. Diana
Vidim, da je to bilo pri vas že par let nazaj te vaše težave. Enake težave sem imela tudi jaz, mogoče še v hujši obliki. Mene je zdravnik takoj napotil h dr. Endokrinologu in mi je takoj ugotovil, da mi sploh ne delajo nadledvična žleza, ki sedaj moram jemati v veliki količini Kortizol. Jaz sem bila tudi zelo hitro hujšala. V 14-tih dneh sem shujšala za več kot 10-t kilogramov. Ko sem pričela jemati Kortizol se je zdravstveno stanje v hipu spremenilo na bolje. Upam, da ste svojo zadevo rešila, da vam je sedaj dobro.
Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro!
Patricija
Na vrh Sledi ZS Objavi