Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Ali astma lahko preneha?

Citiraj
Imam desetletno hčerko, ki je imela astmo od drugega leta starosti, zdaj pa je že eno leto brez zdravil. Zdravnica pravi, da je možno, da se ji je astma potuhnila in se ne bo nikoli več vrnila. Ali ima kdo že izkušnjo s tem, da je otrok astmo »prerastel«?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Nataša, tudi sama imam hči, staro enajst let, ki ima astmo, a je že tri leta brez zdravil. ja, tudi meni je pediatrinja takrat rekla, da je povsem možno, da je astma poniknila, morda le začasno, možno pa je. Menda če se po dvajsetem letu ne pojavi nazaj, obstaja veliko možnosti, da se več ne bo, zagotovila pa ne morem dati nihče.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdravljeni mladi dami ;)

Sam sem imel resno astmo in pri 11 letih sem začel trinrati rokomet, na začetku sem res jemal sapo. Po 12 letih treningov in športanja, lahko povem, da astme tako rekoč nimam več. Mogoče včasih rabim malo več, da se nadiham po kakem težkem treningu. Vendar vse v mejah normale. Tako, da je možno.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
moja hči je imela 5 let hudo astmo no potem sem pa izvedela za izdelke in napitke herbalife in moram reči da je astma izginila .Tudi na Jesenicah so mi rekli naj kar je te izdelke da ji škodovati ne morejo kvečem dobro ji naredijo.
Če katero zanima naj mi piše na irena.polajnar@volja.net
Na vrh Sledi ZS Objavi