Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Bronhitis

Citiraj
Z dopusta sem prišla z hudo virozo, ki se je pocajtala; ostal pa mi je hud kašelj; že 14 dni kašljam kot nora, celo ponoči; najbrž je bronhitis; ima kdo kag predlog, kaj lahko naredim; ne me pošiljat k zdravniku, ker je zdravnica cel mesec na dopustu; pa tudi tablet ne bi rada jemala. Prosim za pomoč...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Če zdravil ne želiš, je vredno poskusiti z domačimi pripravki. Moja babica je vedno na prsni koš polagala zeljne liste. Zdaj je sezona zelja, če imaš možnost dobiti domačega, neškropljenega, si ga polagaj na prsni koš. Poskusi tudi z domačimi smrekovimi vršički in kitajsko mastjo, ki si jo vtiraš v prsni koš.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tara, pozdravljena; če samo izkašljuješ in nimaš vročine, res ne rabiš k zdravniku; drugače, nujno! Domači pripomočki: pij veliko tekočine, vsaj 3X na dan si naredi inhalacije - zavri vodo (noter daš lahko vrečko kamilic) in potem deset minut vdihavaj - dokler ne čutiš, da se ti začne v pljučih "lomit" - da produktivno izkašljuješ.
Ker je zunaj vroče in suho, daj ponoči kakšne posode z vodo na okensko polico, ali mokre brisače; jaz sem se kupila majhno blazino, napolnjeno z različnimi dišavami, in jo imam ob blazini, da ponoči vdihujem. Pomaga tudi izlet na morje. Pozdrav.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz bi dodala še to - poskusi si okrepiti tudi svoj imunski sistem, pomagajo ti lahko prehranski dodatki z vitaminom C in ameriški slamnik!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
če te zanima odprava težav s prehranskimi dodatki , ki so potrjeni s strani FDA se mi javi
lp
Na vrh Sledi ZS Objavi