Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Alergija na pelode dreves

Citiraj
Moj sin je star 14 let in že ves čas je alergičen na pelode. Vsako leto ima hude težave s kihanjem, smrkanjem, polnim nosom in srbečimi očmi. Zdravila, ki mu jih je predpisal zdravnik, ne pomagajo. Pomagali bi mu samo večkratni dopusti na morju, ki pa si jih nismo mogli privoščiti. Začeli smo iskati, kako mu na naraven način pomagati in našli smo solne terapije v Salteri v Celju. Smo šele na začetku, a rezultati so vidni že po nekaj terapijah. Sedaj lahko normalno diha skozi nos in oči ga ne srbijo več.
Zanima me, kaj zdravniki menijo o tovrstni dopolnilni pomoči pri zdravljenju alergij, saj se v mnogih državah po svetu, financirajo iz sistema zdravstvenega zavarovanja. Lp Martina
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Kaj so Alergije?

Alergije so dejansko negativne bio energije, ki jih vse rastline bolj ali manj oddajajo, da se s tem obvarujejo svojih sovražnikov!

Ta bio sevanja znajo biti zelo škodljiva za človeka, ki je izgubil svojo odpornost ali svojo tako imenovano auro, ki človeka ščiti od vseh bolezni.
Še večjo moč imajo rastline z bio sevanjem v bližini vodnih tokov, od kjer dodatno črpajo svojo obrambno orožje!

Še posebno so lahko nevarne neke rastline v bližini hiše in tudi v hiši, saj te energije z lahkoto prebijajo vse stene v hiši!

Zdravi pa se te bolezni le s tako imenovanem čiščenjem telesa od teh energij, ki se usidrajo v območje telesnih celic, katere po tem načrtno uničujejo.

Očistite se pa lahko tudi sami s tekočo vodo, tudi morjem, ki je v gibanju!
Največji efekt pa lahko ustvarite v sodobnih bazenih, ki imajo tako imenovane slapove z veliko pretoka vode, ki preliva vse telo in uspešno je večkratno ponavljanje dnevno po 10 minut vsaj 10 dni do ozdravitve!
Uspešno pa to čistijo tudi neki zdravilci kot npr. gospod Domančič na Jesenicah pa še kdo se bi našel!
Moj lep pozdrav!

Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/
kajster
Na vrh Sledi ZS Objavi Uredil Konrad Ajster dne četrtek, 10. februar 2011 ob 22:23