Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

revmatoidni artritis

Citiraj
Pričelo se mi je z hudimi bolečinami v levem ramenu , nadaljevalo pa z bolečino in otekanjem v zapestjih in prstih . Diagnoza ; revmatoidni artritis . Zanima me , kateri hrani bi se bilo bolje odpovedati oz. , ali obstaja kakšno domače zdravilo ali mazilo , ki bi pomagalo pri tej bolezni ? Lepo prosim za nasvet .
Lp, Orhideja
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Orhideja, strinjam se z Lilo in toplo priporocam branje: Giraud W. Campbell: Zdravniško preizkušeno domače zdravljenje artritisa.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja Orhideja, naslov knjige je "Zdravniško preizkušeno domače zdravljenje artritisa", izsla je pred leti; toda se vedno jo najdes v vseh bolje zalozenih knjigarnah ali na spletu.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Lep pozdrav vsem sodelujočim...sama imam SLE in me zanima,če ga ima še katera?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja, res je avtoimuna bolezen. Zaenkrat se držim diete,ki jo moram met zarad zdravil(sem na medrolu-kortikosteroid) in moram imet steroidno dieto,ki je ubistvu prilagojena k dieti bolezni srca in ožilja. Pač omejitev soli,sladkorja,čim več naravnega,brez umetnih barvil pa te vegete in dodatki k hrani. Pa čim več sadja,zelenjave in podobno. Zaenkrat se počutim v redu,ko pa bom prenehala z zdravili(trenutno imam vnetje ledvic v sklopu bolezni) bom pa vsekakor nadaljevala z bolj zdravo hrano in se tudi z vami posvetovala o tem,če bom opažala kakšne razlike med stanjem bolezni,ker verjamem da se da s prehrano veliko naredit.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdravljeni vsi, ki ste zboleli za avtoimunimi boleznimi! Moja hčerka je pred 3 leti na 15 roj.dan zbolela za trombocitopenijo, nakar je imela konstantno povišane ANA teste in sva pristali v alergološki-revmatološki ambulanti v Lj. Baje je to znak za razvoj sistemskih bolezni, in sva na kontroli že 3 leta. Stanje je nespremenjeno. Upam, da tako tudi ostane! Me je pa na začetku sama zdravnica opozorila, da zdravil Ni in naj uporabljava ekološko predelano hrano. Od takrat uporabljam riževo moko, pirino, pečem polnozrnat kruh sama doma in kot opažam, kaj je priporočljivo sem kar mnenja, da ji telo samo govori, kaj naj je (uživa). Zelo rada ima meso in zelenjavo, sadje pa po občutku. Uživa tudi ribji namaz in ga ima zelo rada. Pred leti se j s tem ne bi nič kaj prikupil. Ima pa tudi hipoteriozo ščitnice, vitiligo in upam, da imava več kot dovolj. Ne se obremenjevat z boleznijo in skušajte živet popolnoma sproščeno in kar se da z mislijo odganjat oz. se prepričevat, da vam nič ne manjka. Pomaga, in če boste hoteli kakšen nasvet, kar dajte:-)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Anja, pozabila sem pa nekaj omenit, da je moja hči imela na zobu pirsing-kamenček in od tu so se začele težave. Ne vem, če je to povezano, ampak možnost ni bila izključena. Ko je čez leto ta kamen z bonbonom odlepila, so se težave začele same po sebi izboljševat! Kaj se pa tiče ameriškega slamnika, pri Vogelu še nimajo natančnih informacij, kako delujejo na avtoimunost. Midve sva ga sprobali in je bil uspeh. Slabše tak ni moglo bit, kot je bilo. obilo zdravja ti želim, Anja:-)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
najboljše zdravilo je konoplja oz. marihuana! 1000 dokazano z znanstvenimi raziskavami!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Secufin, kako oz. na kakšen način pa konzumiraš konopljo kot zdravilo? So kakšni posebni pripravki iz nje ali kaj?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sam sicer nimam teh problemov, konoljo pa vsakodnevno uporabljam že čez 30 let! Konoplja se lahko inhalira z inhalatorjem, kadi ali zaužije s hrano. So pa tudi pripravki iz konoplje oz. hašiševega olja. Ti pripravke oz. zdravila so na voljo tudi v lekarnah! Na žalost ne v Sloveniji, ampak je treba zeloooo daleč - v Avstrijo, kjer te pripravke bolnikom predpisujejo že 20 let, zdravilo pa plača zdravstvena zavarovalnica! V Sloveniji te pa zaradi posesti zdravila na podlagi konoplje - ZAPREJO! Govnarji!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
SANTANA sem ti poslala ZS.
Na vrh Sledi ZS Objavi