Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kolonohidroterapija in post

Citiraj
Slišala sem, da med postom ne zadostuje samo navadni klistir oz., da se priporoča hidroterapijo, ki naj bi temeljito odstranila vse črevesne obloge.
Je bil že kdo na hidroterapiji... zanimajo me vaše izkušnje...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Bila sem 2 x na hidroterapiji, prvič pred 10 leti in drugič oktobra lani. Postopek je neboleč, traja približno 1 uro. Ležiš na hrbtu na na terapevtski mizi, v anus ti vtaknejo dvojno sondo, po eni teče voda v črevo po drugi iz črevesja ( marsikaj..:) ) v kanalizacijo. Terapevt ti masira trebuh in s posebnim ventilom izmenično uravnava dotok čiste vode v črevo. No, ko se ti čista voda dotaka v črevo imaš občutek, kot da te zeeeeeelo na wc in probaš zdržati dokler je le mogoče... potem pa sledi »olajšanje« Jaz sem se po terapiji počutila super, lahka kot perešček. Če se boš odločila za kolonohidroterapijo me kontaktiraj, lahko ti posredujem naslov kjer jo opravljajo v nulo profi.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Žabica, nič ne boli, kar pogumno. Pa naj ti ne bo nerodno, med posegom si lepo pokrita, terapevti so pa itak vajeni "vsega". Doma se sama ne mores na tak nacin globinsko klistirati, da bi si ocistila vse crevesne obloge - namrec pri kolonohidroterapiji je ze kolicina vode neprimerno vecja... Vedno pa k strokovnjaku tudi k strokovnjaku, ki obvlada kolonohidroterapijo!
Na vrh Sledi ZS Objavi