Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kaj je bolezen in kaj je zravje?

Citiraj
KAJ JE BOLEZEN?

KAJ JE ZDRAVILO?

Vsaka od bolezni je sestavljena iz negativnih atomov v obliki molekul- v raznih vendar vedno negativnih oblikah, je zato zelo občutljiva na drugačne oblike in drugačne kompozicije molekul kod je sama!
Bolezen se podobno obnaša kod negativna energija:

Zakon: Negativna energija privlači negativno energijo, se z njo ojača in nato sekundarno napada ostala biološka območja, poškoduje ali uniči celice, se s tem še dodatno ojača ter takšna še bolj učinkovito deluje če le ima možnost.

Če hočemo bolezen ustaviti v njenem pohodu, jo moramo obdati z nevtralno energijo, oziroma obdati z nevtralnimi molekulami v obliki predmetov ali kemičnih substanc kod zdravila.

KAJ JE ZDRAVILO!?

Zdravilo deluje na nevtralni osnovi.
Molekula uspešnega zdravila, je sestavljena v pravilnem sorazmerju in številu nevtralnih in pozitivnih elementov.

Zdravilo-simbolično rečeno deluje kakor npr. juha; ki je lahko okusna in dobra, če so njene sestavine v svojem pravilnem sorazmerju in številu, lahko pa je tudi obratno, če je to število in sorazmerje elementov v neugodni sestavi!

Enako je z zdravilom, če je sestavljeno iz ugodnih molekul za telo, a obenem pa v neugodni sestavi za bolezen, bo takšno zdravilo zelo učinkovito za zdravljenje. Če pa bodo sestavine molekul neugodne za bolezen in človekove celice, bo takšno zdravilo dajalo človeku le: »medvedjo uslugo«!
V slučaju pa da bodo molekule bile sestavljene ugodno za človeka in nevtralne za bolezen, potem se bo človek dobro počutil, bolezen pa bo nadaljevala v svojem pohodu!

Moj lep pozdrav! kajster
Na vrh Sledi ZS Objavi