Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

"Biotronika nova veda"

Citiraj
Predstavil bi vam delček moje 18- letne raziskave!

NOVA VEDA NA OSNOVI
NARAVNIH ZAKONOV
BIOTRONIKE.

Pojem BIOTRONIKA izhaja iz zakonitosti ATOMA in njegovih elementov ( sestavnih delov/ delcev ), v različnih kombinacijah, od katerih je odvisna energija, ki jo takšna kombinacija oddaja v okolje.

Kombinacij je lahko nešteto, vendar za okolico, človeka in nekatera druga bitja ter rastline, se vse zvrsti kombinacij energij razvrščajo le v 3 različne energije, od katerih so ene škodljive ali negativne, ko so druge lahko neškodljive ali nevtralne in medtem je še tretja zvrst energij, ki ima biološko zdravilne ali pozitivne učinke.

Od teh treh energij je odvisno naše zdravje in življenje, kakor tudi zdravje in življenje ostalih bitij ter rastlin!
Za človeka in vsa toplokrvna bitja so ugodne le dve energiji: nevtralna in pozitivna, ko je med tem škodljiva le negativna energija, ko je pa obratno za ostala hladnokrvna bitja in rastline.

Da bi človek v svojem okolju bil zdrav, potrebuje predvsem dovolne količine nevtralne energije in čim manj negativne energije. Če pa to dalj časa ne doseže, zboli za neko od bolezni, za katero njegovo telo nima dovolj močnega obrambnega sistema. Takrat potrebuje njegovo telo, ali tisti oboleli del telesa, dodano pozitivno energijo, ko je predhodno potrebno negativno energijo izvleči (očistiti), iz obolelega dela telesa in seveda izravnati telesno energetsko uravnoteženost, z dodajanjem pozitivne energije.
Da bi lahko ta sistem izvajali, moramo imeti možnost upravljanja z omenjenimi biotronskimi energijami. Upravljanje z biotronskimi energijami pa zahteva poznavanje tovrstnih naravnih zakonitosti, da lahko s tem negativne energije pretvarjamo (transformiramo) v nevtralne in pozitivne biotronske energije.

Vse to pa je možno le, z dobrim poznavanjem naravnih biotronskih zakonitosti in na osnovi teh izdelati,(uskladiti) predmete, okolje, prostore,oblačila, hrano in vse ostalo v nevtralno biotronsko energetsko stanje, kar s tem zagotavlja dobro počutje in stabilno zdravje, brez zdravil in slično.

V nadaljnji prilogi z naslovom:

OBJAVA RAZISKOVALNEGA DELA
BIOTRONIKA,

So obrazloženi podrobnejši pojmi za boljše razumevanje biotronske energetike in tudi, kaj vse je možno popolnejše razumeti in na kaj vse te energije vplivajo, s tem pa tudi pade zavesa misticizma!

Avtor: Ajster Konrad
Krška vas dne 21.5.09
Na vrh Sledi ZS Objavi