Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Reconection

Citiraj
Obstajata dve različni tehniki Reconnectiona:

1. Zdravljenje z Reconnectionom

Zdravljenje traja približno 30 minut. Klient udobno leži na masažni mizi, sama pa izvajam tehniko reconnectiona, ne da bi se klienta dotikala.

2. Osebna povezava ali "The Reconnection"

Tu v dveh ločenih seansah klientu aktiviram vse svetlobne linije, t.i. meridiane. To traja približno 45 minut. Tudi tu se klienta ne dotikam. Za to se po navadi odločajo zdravilci, ali tisti, ki bi radi s to tehniko pomagali sebi ali svojim bližnjim.

Zanima me, kako vsak posameznik ve, na katero zadevo iti - se to lahko odločiš sam ali ti svetuje terapevt oz. oseba ki izvaja to tehniko, ter kakšno vlogo imajo pri vsej stvari Vodniki?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Večina se jih odloči za zdravljenje z reconnection, kot rečeno je ponovna povezava bolj za zdravilce.Jaz sem bila pri tipu, ki je delal samo zdravljenje. Je pa pri nas precej nejasnosti glede obeh tehnik ( ki naj bi ne bile tehnike:); Eric Pearl, ki je ponovno povezavo obelodanil, pravi takole:Razlika med zdravljenjem s ponovno povezavo (Reconnective Healing) in ponovno povezavo (The Reconnection) je v bistvu v namenu. Namen zdravljenja s ponovno povezavo je v osnovi zdravljenje, naj bo to telesno, umsko, čustveno, duhovno ali na kateri koli drugi ravni. In seveda boste za dosego stopnje zdravljenja, ki ga sproži zdravljenje s ponovno povezavo, kot del procesa do neke mere izkusili ponovno povezavo. Ponovna povezava je tista, ki dela zdravljenje s ponovno povezavo tako neizmerno celovitejše kot pa tehnike zdravljenja, ki smo jih imeli na voljo doslej.
Namen ponovne povezave je, da se v polnosti poistovetimo z našo prirojeno povezavo z vesoljem. To se stori v dveh srečanjih, ki jim pravimo prejemanje osebne ponovne povezave. In seveda boste za dosego stopnje ponovne povezanosti, ki jo sproži ponovna povezava, kot del procesa do neke mere izkusili ozdravljenje.
In čeprav ta dva procesa nista popolnoma ločena, je za prejetje vseh prednosti obeh procesov zdravljenje s ponovno povezavo in osebno ponovno povezavo treba izkusiti ločeno. http://www.thereconnection.com/

Odločitev je torej v rokah posameznika, posvet z "zdravilcem" pa je seveda vedno dobrodošel. Vodniki- vsi imamo vodnike; če pa misliš Vodnike pri osebi, ki izvaja reconnection, moraš vprašati to osebo - kaj konkretno to pomeni za proces; ziher pa sem, da veliko dobrega.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
hvala! nisem pričakovala tako dobrega odgovora! Bravo!
Na vrh Sledi ZS Objavi