Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Tibetanske vaje pomlajevanja

Citiraj
Ima kdo izkušnje z njimi, jih redno dela..., je res kar obljubljajo?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Poznam kar nekaj oseb, ki redno izvajajo vaje, vključno z menoj, ki sicer nisem tako dosledna, ampak počasi :-) No, prijatelj jih izvaja že kar nekaj let...tudi sicer je izjemno vitalen človek, vegetarijanec tako da ne vem ali tudi tibetanske vaje k temu pomagajo, verjetno da ja :-) Potem pa je tukaj še kolegica...ko je prišla v obdobje velikih sprememb, je začela tudi s tibetanskimi vajami...močno je tudi shujšala pa ni prav posebno spremenila prehrane...za sebe pa lahko rečem, da me vaje izredno poživijo...ko pridem domov po napornem dnevu v službi in bi samo še padla v posteljo, naredim vaje in sem precej bolje....tako da...vsekakor priporočam :-)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Vaje sem pozimi delala kar redno, potem pa sem bila utrujena prvič, pa drugič, pa ... In zdaj jih ne delam več. In mi je res žal, ker sem se takrat zelo dobro počutila. Predvsem me je presenetilo, da sem odpravila (v času, ko sem izvajala vaje) vrtoglavico, ki me je zelo mučila. Odpravila pa sem jo ravno z vajami, ki pravzaprav povzročajo vrtoglavico, kar je skupno vsem tibetanskim vajam. Ampak meni so pomagale. Zdaj se je vrtoglavica vnovič vrnila, vsak dan si rečem, da bom spet začela delati, pa potem najdem sto izgovorov. Čudno, izgovorov, da se ne počutim bolje ... Čudna sem.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Obstaja kdo, ki mogoče uči to pri nas ,.. ali kaj podobnega :?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Chesermarko pozdravljeni,

Tibetanske vaje niti niso tako težke, da bi se jih morali naučiti na tečaju. Lahko se jih naučite iz našega članka, v galeriji fotografij je izvajanje vaj tudi podrobno predstavljeno http://www.viva.si/Alternativna-in-naravna-pomo%C4%8D/6385/Tibetanske-vaje-pomlajevanja

Lep pozdrav!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdravljeni, Chesermarko,

Midva z možem učiva tibetanske vaje na delavnicah – tudi sama jih izvajava, jaz že dobrih enajst let. Učinki so res čudoviti.

Vaje se iz člankov ali iz knjige Vrelec mladosti lahko naučite sami, vendar je kar nekaj pomembnih detajlov, na katere morate biti pozorni. Veliko udeležencev najinih delavnic se nauči vaje iz knjige, potem pa pridejo na delavnico preverit, če delajo pravilno. In največkrat so zelo navdušeni, ker si z majhnimi popravki zelo olajšajo izvajanje obredov. Pri 21-tih ponovitvah vsakega obreda si z napačnim izvajanjem lahko »pridelate« resne bolečine v križu, kar pa je prav nasprotno od želenih učinkov.

Več o delavnici si lahko preberete na http://www.complementaris.si

Lep pozdrav!
Na vrh Sledi ZS Objavi