Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

bolečina križu

Citiraj
pozdravček,pred računalnikom že dolgo vrsto let presedim po vsaj šest ur ali več, čeprav imam anatomski stol in pazim, da občasno vstanem in se pretegnem, spim na kvalitetni postelji. nimam težav s telesno težo in tudi sicer nobenih drugih zdravstvenih težav. Nedavno pa me je zagrabilo v križu, čutim kot nekakšno topo in globoko bolečino, ki se zdaj vleče že nekaj časa in kar ne popusti. na misel mi ne pride, da bi šla k zdravniku. pravzaprav bi najraje videla, da bi minilo samo od sebe, samo za to je verjetno bolj malo šans..na portalu pa sem nasla clanek http://www.viva.si/Po%C4%8Dutje-in-lepota/8698/Akcija-Term-Olimia-in-revije-Viva-Naredi-nekaj-dobrega-zase o zdravljenju bolečine v hrbtu v Termah Olimia. tam naj bi zdravnik izvajal manualno medicino, h kateri se itak najbolj nagibam. Zanima me, če je že kdo mogoče to že poskusil, kako se je obneslo, je to bolj na dolgi rok, ali zadeva hitro deluje. kakšen dan počitka bi se mi prav prilegel.. za vsako informacijo in mnenje najlepša hvalaS.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tudi sama sem imela velike težave s križem in se zato zatekla k manualnemu zdravniku. Zdravljenje je bilo več kot uspešno na dolgi rok- kar pomeni, več terapij s katerimi te "poštimajo" na dolgi rok, odvisno pač tudi od okvare in stanja hrbtenice. Meni je moj zdravnik manualec po zdravljenju priporočal in predpisal tudi vaje za križ oz. hrbtenico, ki jih sedaj redno delam. Je pa tako- če bi že preje redno delala vaje za hrbtet morda do težav sploh ne bi prišlo, oz. bi jih bilo manj...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sunsu...Tudi jaz sem od kolegov športnikov slišala samo dobre pozitivne stvari o tej manualni medicini in da je to baje super rešitev za vse bolečine v sklepih, kolenih, hrbtenici, pri glavobolih in podobnih rečeh. Zelo veliko hvalijo predvsem na Štajerskem dr. Sergeja Fedorova, ki pokriva Maribor in Mursko Soboto. Sama k sreči nimam teh težav ampak samo eno pozitivno mnenje če je mogoče kdo skeptičen do te oblike zdravljenja. Terapije so vrhunska stvar in bolečine izginejo.
Na vrh Sledi ZS Objavi