Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kaj čuti do mene?

Citiraj
Pozdravljena, rojena sem 2.12.1985. Že več kot leto dni v precej neresnem odnosu s sodelavcem - ne vem, kam vse to pelje. Sodelavec namiguje na marsikaj, odnos pa se ne premakne nikamor. Zanima me, kaj - če sploh - čuti do mene. Rojen je 2.6.1981. Hvala za odgovor. Lejla
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Kot že sama slutiš in si to tudi napisala, se zadeva med vama ne premakne... ker on ne misli resno! Je pač "dvojček" in mu bolj prija igračkanje. Za dvojčke je pač značilno, da težko "poženejo korenine". Verjemi, če bi imel resne namene, se s tabo ne bi igral kot mačka z mišjo. Ko je ženska moškemu zanimiva na pravi način, je zlepa ne bo izpustil! Oprosti, ker sem ti tako direktno to napisala. Priporočam ti, da si kupiš - ne izposodiš - knjigo Razkrita moška narava avtorja Davida Deida. Dobiš jo v knjigarni Felix za 10,90 eur. Knjiga ti bo prišla prav za vse življenje, verjemi! Želim ti uspešno partnersko zvezo!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hvala tulipanka, težko je samo to, ker je težko izpustit. :) Tudi strelci imamo svoje mane, smo precej muhasti, moram reči, da mi je po karakterju podoben, itd. Sama vem, da to ni najlažji odnos, vseeno bi pa rada vedela, kaj se pravzaprav njemu plete po glavi, ker sam tega ne povedal oz. se bo izogibal.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Oj, prav dobro poznam strelce! Sem ovnovka in mi je en tak tvoje sorte dal vetra, da sem si komaj opomogla! Žal mi je bil med vsemi le on kos! A je bila zveza divja in nora, naporna za znoret, na koncu sem molila, da me mine! Itak sem na koncu pobirala črepinje svojega srca! Vem, da ti je kot strelki zanimiv, tudi ti rabiš izziv, a ne? Verjemi, da boš čez čas ugotovila, da si izgubljala čas in se čudila, da ti je ta zveza sploh kaj pomenila. Mlada si, uživaj, in predvsem imej najrajši na svetu sebe! Ko boš začutila svojo vrednost, jo bodo začutili tudi drugi! In res, draga Lejla, jutri teci po knjigo in marsikaj ti bo postalo kristalno jasno.
Na vrh Sledi ZS Objavi