Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

DADA sprašuje

Citiraj
Dober dan, zanima me moja prihodnost. Roj. 01.04.1951 ob 3.45.
Imam zelo velike finančne težave, borim se s sodiščem o izračunu pokojnine. Razmišljam o osebnem stečaju.
Zanimata me moja otroka roj. 17.1.1971 ob 18.30 - hčerka in sin roj. 17.10.1979 ob 0.05.
Hvala za odgovor
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdravljena Dada!

Iz kart je razvidno, da se nahajate v kaotični situaciji, ki se vleče že precej časa. Izguba (predvsem na področju financ, služba), ki vas je doletela pred meseci se je v zadnjih nekaj tednih še poglobila. Razlog za to tiči v vas. Najbrž ste zadnje čase precej črnogleda in veliko razmišljate o preteklosti. Torej preteklost močno vpliva na vaše odločitve, ter na način razmišljanja v sedanjosti. V tem trenutku vas lahko razveselim z informacijo o tem, da se stanje že popravlja. Razvidno je, da vam bo v naslednjih nekaj tednih pomagal nek moški in sicer z nasveti, katere bi bilo dobro poslušati in jim slediti. Do konca tega leta boste morala potrpeti, pripravite se psihično na nek razgovor, ki je ključnega pomena za vašo finančno prihodnost in varnost. Izzid v tem trenutku ne kaže na to, da boste v kratkem uspela doseči željeno. Vsekakor pa se bodo stvari, sploh kar se financ tiče popravile v letu 2011. Draga moja, svetujem vam, da prenehate skrbeti in razmišljati o pomanjkanju, kajti misli o pomanjkanju vas vodijo v boleče občutke izgube.. sledi padec samospoštovanja in ravno zaradi tega se situacija do sedaj ni izboljšala. Glede na karte bi se moralo urediti in zato prosim zaupajte vase, verjemite da se bo vaše finančno stanje izboljšalo. Namesto, da se posvečate mislim o pomanjkanju si izberite drugo, boljšo in svetlejšo pot.. ta pa je da vsakič, ko razmišljate o stvareh, ki jih ne želite, misli preusmerite drugam, poskušajte pomisliti kako bi bilo če bi imeli vse kar si želite. Torej si predstavljajte, da željeno že imate in si recite: VREDNA SEM, ZASLUŽIM SI!
Kadar je človek pozitivno naravnan in verjame, da je vreden nečesa se počuti dobro in ravno na podlagi tega ustvarja BOLJŠO prihodnost!
Glede vaših otrok pa takole.. a pričakujete naraščaj v družini? Kajti razvidno je, da je želja po otroku velika (hčerka) in v letu 2011 je celo verjetno, da boste izvedela veselo novico. Sin se sooča z osebnimi težavami, ki pa jih bo prebrodil, neka zadeva iz preteklosti se je predolgo vlekla in odloča se da prekine s starimi vzorci in začne graditi na novo, sinu se prav tako obeta nek finančni prikliv, ki ga bo razveselil!

Upam, da sem vam vsaj malo pomagala, v nasprotnem primeru me lahko kontaktirate na tel. št. 090 62 98 med ponedeljkom in petkom!

vso srečo!

vaša Venera
Na vrh Sledi ZS Objavi