Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Viva forum

Kategorija Teme Prispevki

Bolezni

V teh skupinah potekajo debate o vseh različnih težavah z zdravjem in boleznih, njihovih znakih, simptomih, diagnosticiranju in zdravljenju. Nosilci skupin so strokovnjaki zdravniki.

35 56057

Hrana in hujšanje

Tukaj se pogovarjamo o različnih dietah in metodah hujšanja, pod strokovnim nadzorom ali samostojno, pri tem so nam lahko v pomoč tudi prehranski dodatki in dopolnila. Vključite se lahko tudi v debate o drugačnih načinih prehranjevanja, kot so vegetarijanstvo, veganstvo, prehrana po krvnih skupinah … ali v skupnost o ekološko pridelani hrane. Nosilci skupin smo Viva in drugi prehranski zanesenjaki.

4 27881

Dobro počutje in videz

V teh skupinah lahko izveste vse o različnih načinih razvajanja v zavetju doma ali pod budnim očesom strokovnjaka, saj je možnosti nešteto. Debate potekajo tudi o tem, kako se neguje sodobni moški in kako se lahko neguje ali liči vsaka ženska.

1 14195

Prosti čas

Skupnost združuje vse debate o različnih načinih preživljanja prostega časa in vseh športnih, rekreativnih in drugih aktivnosti, ki nam lahko popestrijo vsak dan. Če se ne morete zmotivirati za gibanje, se včlanite v skupino, ki vam bo dala polet in energijo. Tukaj se pogovarjamo tudi o domačih ljubljenčkih in o tem, kako skrbeti za njih, se z njimi zabavati ali jim pomagati, če imajo tudi oni zdravstveno težavo.

3 3040

Alternativna in naravna pomoč

Tukaj se pogovarjamo o različnih alternativnih, komplementarnih in naravnih načinih zdravljenja ter diagnostiki, kot so zdravilstvo, bioterapija, manualna terapija, bioresonanca, zelišča in zdravilne rastline … V vsakodnevnem življenju pa nam je lahko v pomoč tudi znanje feng šuja, astrologije in vedeževanje.

5 16360

Psihologija in odnosi

V tej skupnosti se pogovarjamo o odnosih, ki jih imamo z bližnjimi s partnerji, otroci, prijatelji, sodelavci in drugimi bližnjimi ter o tem, kako jih bogatiti ali rešiti težave, ki se nam ob tem lahko pojavljajo …

5 7148