Sveti majevski horoskop Tzolkin

(Foto: Jupiterimages)

Odkrijte svoje poslanstvo

Vse, kar obstaja na tem planetu in v širni galaksiji, je energija čiste Ljubezni in Svetlobe, ki se izraža v mnogoterih edinstvenih podobah in oblikah: kot ljudje, živali, rastline, kamni, reke, zrak, ogenj, hiše, planeti, denar, oblačila, hrana … Vse to in še več so vedeli že starodavni Maji, različne obraze te ene Energije, ki so jo poimenovali tudi ch'ulel ali k'ul, pa so prikazali v svetem zapisu Tzolkin, ki za vsakogar posebej razkriva, katera starodavna energija je in kaj je po majevskem horoskopu.

Sveti majevski Tzolkin je veliko več kot običajen horoskop, saj je veličasten pripomoček za zavestno soustvarjanje in kreacijo, kot dnevni koledar (prikazuje dnevne spremembe energij), kot pripomoček za evolucijo zavesti (prikazuje dvajset stopenj zavesti, skozi katere vsak dan prehajamo prav vsi), pa tudi starodavni kompas ali horoskop, ki vsakomur razkriva, katera starodavna energija je, kaj je njegovo poslanstvo in kateri so veliki izzivi na poti do celosti.

13 števil in 20 znamenj

Majevski sveti Tzolkin sestavlja trinajst števil in dvajset znamenj, ki predstavljajo kozmične božanske energije. 13 x 20 pomeni bodisi 260 dni (devetmesečni cikel nosečnosti, optimalni čas od oploditve do rojstva) bodisi 260 različnih kombinacij in stopenj zavesti. Ko ugotovimo svojo rojstno energijo ali število in znamenje, je dobro vedeti, kdaj se naše znamenje in število pojavita na koledarju, saj so takrat energije na naši strani.

 Vsako znamenje se kombinira z vsakim številom, vsako število pa z vsakim znamenjem. Tako imamo svoj "mali rojstni dan" vsakih trinajst dni (tedaj se naše število pojavi v kombinaciji z drugim znamenjem) in vsakih 20 dni (tedaj se naše znamenje pojavi v kombinaciji z drugim številom). Vsakih 260 dni pa nastopi kombinacija našega rojstnega števila in znamenja. Tako kot mislimo, čutimo in delujemo na ta dan, si tlakujemo pot za naslednjih 260 dni.

Očistimo energije

Več kot pet tisoč let stara skrivnost nam razkriva, da je naše osnovno poslanstvo v tem, da smo "čist kanal" ali "sprejemnik" kozmičnih energij, ki jih posredujemo Materi Zemlji in v okolico, obenem pa sprejemamo zemeljske energije ter jih posredujemo v Kozmos in v okolico. Če se v svojem telesu ne počutimo dobro in nam v njem ni udobno, te energije prenašamo skozi svoje počutje in naravnanost, zato je še kako pomembno, da svoje telo, misli, čustva in duha očistimo vsega, kar ni čista Ljubezen in Svetloba, saj se po prepričanju Starodavnih bližamo "koncu časa", kot ga poznamo in vstopamo v novo resničnost.

Izračunajte si horoskop

Za brezplačni izračun svojega majevskega Tzolkin horoskopa lahko e-sporočilo z rojstnimi podatki pošljete na naslov: TOJETO@akademija-zivljenja.si in počakate na odgovor, potem pa si v spodnji legendi preberete razlago svojega števila in znamenja. Več o svetem Tzolkinu lahko izveste v univerzalni knjigi življenja Maya Tzolkin 2012 ali na akademija-zivljenja.si. Zabavajte se pri odkrivanju svoje veličine in svojega poslanstva tukaj in zdaj ter se veliko smejte, imejte lepe misli in dobre občutke! TO JE TO!
Članek se nadaljuje »


Luka Hren

Luka Hren diplomirani kineziolog in gibalni terapevt Diplomirani kineziolog, Fakulteta za šport, magistrski študij Kinezioterapija

Postavi vprašanje

Nastja Lazar

Nastja Lazar dr. med. spec. dermatovenerologije

Marko Hočevar

prof. dr. Marko Hočevar dr. med. spec. splošne in onkološke kirurgije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki