Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Sveti majevski horoskop Tzolkin


(stran 7 od 7)


CIB
SOVA ali BOJEVNIK
Si resen in pameten, eleganten in zaveden, vreden zaupanja, stvaren in pragmatičen, moder in skrivnosten. Tvoja intuicija je dobro razvita. premoreš veliko notranjo moč, kar ti omogoča tih notranji vpogled pri raziskovanju različnih področij samega sebe. V sebi boš našel modrosti, ki so dragocenejše od vseh arheoloških zakladov. Ker si povezan s starodavnimi spomini, ki čakajo v templjih in svetih mestih, ti redno povezovanje z naravo ali obiskovanje svetih mest prinaša stabilnost.

Tvoj Veliki Izziv je sprejeti in spoznati, da tvoja osebna moč in notranje vodstvo nista ogrožena, tudi če te drugi nadvladajo. Uporabi razum, prisluhni svojemu srcu in notranjemu glasu. Bodi pogumen Bojevnik Miline. V ospredje prikliči svoje strahove.

CABAN
KADILO ali ZEMLJA
Si prizemljen in zanesljiv, prijazen in zaščitniški, aktiven in napredujoč, razmišljujoč in razumski, premeten ter spreten pri preganjanju slabih namenov, navad in idej. S tem lahko postaneš svetnik in mojster vseh umetnosti. Globok sočasen stik z zemeljskimi naravnimi cikli in z energijami te oskrbi z ustvarjalnimi močmi in prikliče spomin na starodavne modrosti.

Tvoj Veliki Izziv je postati in ostati bolj prilagodljiv in potrpežljivejši. Ne sklepaj prehitro ter se spomni na tukaj in zdaj. Začuti svetost življenja in bodi hvaležen za darove Matere Zemlje. Pozornost usmeri na sočasnost s svojo Veliko Potjo. Oddajaj globoko ljubezen do Matere Zemlje in sprejemaj njeno. Ustvarjaj svoj resnični čas in prostor. Odpri vrata evolucije.

ETZNAB
OGLEDALO ali KREMEN
Si razumski in praktičen, družaben in prijateljski, urejen in discipliniran. Rad imaš dober pogled na stvari ter se zlahka vživljaš v čustva drugih. Si božanska iskra inteligence. Neutrudno se postaviš v bran vsem, ki jih varuješ ali zdraviš njihovih osebnih žrtvovanj. Težko ostaneš blizu svojim videnjem in občutkom, zlasti v intimnih razmerjih.

Tvoj Veliki Izziv je uporabljati ostro stran ogledala kot Meč Modrosti, bodisi tedaj, ko deliš z drugimi, bodisi za rezanje lastnih vozlov in vezi. Pozorno opazuj: vsakdo, ki ga srečaš, se obnaša kot tvoje ogledalo in tudi ti si ogledalo vsem. Usmeri pozornost na refleksijo in notranji vpogled, na razlikovanje med resnico in iluzijami. Uči se od ogledal drugih ljudi in dogodkov. Sprijazni se s svojimi sencami in podzavestjo. Opusti vse, kar ni tvoja pristna refleksija.

CAUAC
NEVIHTA
Si mladostnega videza, prijateljski, nemiren, vsestranski. Imaš številne obraze, si izreden učenec in dober učitelj. Premoreš samodisciplino in stremiš k popolnosti. Kadar se boriš za resnico, razkriješ svojo neusmiljenost. To marsikoga pretrese in zbudi, pogosto tudi tebe samega. Iskanje neobičajnih izkušenj te pogosto pripelje pred težke preizkušnje in v čustvene viharje. Kadar te prežemajo močna čustva, postaneš zahteven in neupogljiv. Ker pa raje bogatiš kot uničuješ svoje življenje, težave kmalu uzreš kot bogate izkušnje.

Tvoj Veliki Izziv je postati bolj človeški in dostopnejši. Presekaj stare vzorce, osvobodi se skritih prepričanj in napetosti. Doživi popolno sprostitev. Življenjske lekcije sprejmi kot blagoslove in sovražnike kot angele. Opusti stare vzorce, napetosti in omejitve. Osvobodi svojo energijo in pospeši preobrazbo.

AHAU
SONCE
Si ljubeč in umetniški, posvečen in romantičen, srečen in vesel, razseljen in neomejen. Lahko se zdiš sanjač z glavo med oblaki. Utegneš biti družbeno nespreten, vendar vsem želiš le najboljše. Si vizionar, ki z razumno presojo vodi in brani ljudi.

Tvoj Veliki Izziv je v tem, da se naučiš upravljati z razočaranji, ki so le plod nestvarnih
pričakovanj, saj kopičenje takšnih razočaranj utegne pripeljati do izogibanja odgovornostim. Zaprosi za modrost, izkaži spoštovanje našim prednikom in se poveži z njihovimi vodniki. Poskrbi, da bo tvoje življenje preprosto. Bodi Sonce ter v okolico in svet izžarevaj svojo brezpogojno ljubezen in mladostni eliksir. Dopusti, da tvoja svetloba sije na vsakogar in na vse, skupaj s teboj.


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd