Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Sveti majevski horoskop Tzolkin


(stran 5 od 7)


CIMI
SMRT ali STARODAVNI
Imaš odličen občutek za odgovornosti in dolžnosti. Si prizadeven, skromen ter dobro sodeluješ z drugimi in se prilagajaš duhu skupine. Tvoje prednosti so disciplina in organizacijske spretnosti, zato zlahka dosegaš cilje in čustveno izobilje. Lahko postaneš visoko cenjen podjetnik. Denar in lepe stvari imajo v tvojem življenju pomembno vlogo.

Tvoj Veliki Izziv je ohranjati vero in se sproščati. Deluj z ljubeznijo, poveži vse izgubljene niti. Dopusti, da se zgodi konec in se ustvarijo novi začetki.

MANIK
JELEN ali ROKA
Si miroljuben, plemenit, umetniški, spodbuden, gostoljuben, razumevajoč in vreden zaupanja. Si dominantna oseba, ki odpira vrata, varuje ljudi in se žrtvuje za druge. Rad imaš naravo, živali in rastline, pa tudi dobro hrano in pijačo. Tvoje življenje je romanje. Dobro ti dene ustvarjanje na prostem. Rad imaš osebno svobodo in si tih individualist, vendar imaš obenem rad dobro družbo in varnost družine. Spretnost in kakovost dela se ti
zdita zelo pomembni.

Tvoj Veliki Izziv sta tišina in osredotočenost na celoten proces dogajanja in ne le na končni rezultat. Izrazi svojo srčno željo, saj te pri njeni izpolnitvi podpira vse Vesolje. Pozornost usmeri na zavestno prebujanje tega, za kar želiš, da bi se zgodilo.

LAMAT
ZAJEC ali ZVEZDA
Tako kot sonce na nebu tudi ti siješ v vse smeri. Si simpatičen, energičen, živahen, nemiren, pameten, zavzet in igriv. Si zvezdno seme, mističen in vizionar. Rad imaš glasbo, igre, jezike in humor. Ljubiš pozornost in si dokaj egocentričen. Si intelektualna in zapletena oseba. Čeprav je tvoja ključna beseda harmonija, imaš rad tudi odpor in nasprotja.

Tvoj Veliki Izziv je v premiku pozornosti navznoter in vnovičnem odkritju svoje energije. Po poti življenja naj te vodita eleganca in umetnost, da boš z najmanjšim naporom dosegel največji možni učinek. Pozornost usmeri na soustvarjanje in razširjanje harmonije. Opusti sodbe. Tvoje življenje je umetniško delo. Prosi za obilje v vseh
odnosih. Tako kot vidiš, tako se pojavi.

MULUC
VODA ali LUNA
Si zelo čustven in občutljiv, romantičen in spremenljiv, zaveden in komunikativen, praktičen in skrajen, fantazijski, domišljijski in sanjaški. Si dinamičen govornik in odličen vodja. Si božansko seme in utegneš imeti paranormalne sposobnosti. Rade volje daš več, kot si želiš ali prosiš zase. Potrebuješ skrajnosti in samonadzor ter si vedno pripravljen na nepričakovano.

Tvoj Veliki Izziv je preobrazba preobčutljivosti v rahločutnost. To je Lunina moč. S seboj bodi nežen in plavaj s tokom. Očisti telo, um, dušo in duha. Energija teče tja, kamor gre pozornost. Združi se s seboj in se zavedaj sedanjega trenutka.

OC
PES
Si pogumen in močan, sočuten in zelo čuteč, zvest prijateljem in družini. Znaš uživati v življenju – tudi takrat, ko si sam s seboj. Rad sodeluješ, svetuješ, si zanesljiv in uslužen. Rad imaš potovanja in se dobro zavedaš svojega mesta v družbi. Potrditev in strinjanje okolice sta zate zelo pomembna. Ambiciozen si. Priložnost sprejmeš takrat, ko lahko ponudiš svojo celotno osebnost, skupaj z nezvestobo. Imaš naravo kojota in vohuna,
volka in odvetnika.

Tvoj Veliki Izziv je v čustveni rasti in ravnanju po očetovih pravilih ali pravilih kake druge avtoritete. Uživaj s prijatelji in z družino. Združi se z mavričnimi popotniki. Bodi zvest svojemu bistvu, poti in pečatu – Kinu.
Članek se nadaljuje »


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd