Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Sveti majevski horoskop Tzolkin


(stran 4 od 7)


DVAJSET SONČNIH PEČATOV

IMIX
KROKODIL ali ZMAJ
Zelo rad se pogovarjaš o novih odkritjih in o svojih občutkih. Si komunikativen, izredno prizemljen, praktičen in osrediščen. Si pobudnik novih stvari, ki prinašajo plodne rezultate. Imaš dober spomin, si energičen in dovzeten, ustvarjalen, čustven, pristen in instinktivno zaščitniški.

Tvoja velika Izziva sta osvoboditev od občutkov zavrnitve in krepitev zaupanja. Osnovno zaupanje je razumevanje, da ni napak in ni žrtev, da so samo izzivi, lekcije, darila in razvojni procesi na poti do celosti. Ko razumeš, da je vsak delček narejen iz ljubezni, lahko zaznaš zaupanje kot naravno stanje bivanja.

IK
VETER
Si zelo komunikativen in odličen govornik, razumski in spreten, bister in idealističen, prizadeven in vsestranski, sanjaški. Imaš številne obraze in mogočno domišljijo. Rad govoriš in spreminjaš. Si nadvse prilagodljiv in hkrati spremenljiv, zato te utegnejo drugi doživljati kot nestalnega in muhastega.

Tvoj Veliki Izziv je postati topel vetrič, nežno dotikajoč se kože tistih, ki jih ljubiš. Poveži se z naravo ter poišči odgovore in sporočila v premikanju vetra ali razcvetanju cveta. Pri komunikaciji s svojimi resnicami dovoli, da te vodi dih Duha.

AKBAL
NOČ ali SRCE
Si razumski in logičen, sposoben in natančen, zamišljen in samorefleksiven, skrivnosten in močno usmerjen v notranjost. Si priden delavec in se ne predaš zlahka. Od časa do časa začutiš močno potrebo po popolnem umiku. Na svojih sanjskih popotovanjih z občutkom blagostanja gradiš zaupanje in srečo.

Tvoj Veliki Izziv je ustvariti varna nebesa, mesto vrnitve, kjer se boš počutiš čustveno varnega in doma. Ozri se v zvezde in sledi svoji intuiciji. Noč ti prinaša obilje preroških sanj. Vstopi v osebno svetišče, v notranjo temo, v mesto skrivnosti in se združi s svojo globoko tišino.

KAN
KUŠČAR ali SEME
Si navdušen, energičen in družaben, posvečen in nagajiv. Si rojeni vodja in si zelo rad v središču pozornosti. Zase zahtevaš veliko in imaš rad izzive. Ne moreš ostati površinski, saj življenje jemlješ resno. Smej se in uživaj! Premoreš veliko starodavne energije, zato z njo poskusi upravljati in ne dovoli, da se spreobrne v seksualno odvisnost ali depresijo. Pri tem ti bodo v pomoč zunanja dogajanja, šport in umetniško izražanje.

Tvoj Veliki Izziv je razvoj lastnih ustvarjalnih moči. Dovoli svojim skritim sposobnostim, da se razcvetijo, ter usmeri pozornost na svoje namene in hrepenenja.

CHICCHAN
KAČA
Imaš močno voljo, si karizmatičen, ustvarjalen, spontan, strasten, čuten in drzen. Obenem dober vodja, predstavljaš avtoriteto in resnico, ki hitro in zanesljivo prinese pravico. Si nočni človek in si rad sam. Si utelešenje instinkta in zadovoljstva čustev ter zelo prilagodljiv, vendar eksplodiraš, kadar se ti zdi, da si stisnjen v kot.

Tvoj Veliki Izziv je preobraziti surovo energijo v milino. Gibanje in ples sta izvrstni obliki za zunanje izražanje tvoje napetosti. Uporabi energijo prve čakre, da se prizemljiš ter dosežeš ravnovesje med razumom in telesom. Ohranjaj prožnost in pretočnost ter usmeri pozornost na modrost fizičnega svetišča. Svoje poželenje, vitalnost in čutnost izrazi celostno.
Članek se nadaljuje »


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd