Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Sveti majevski horoskop Tzolkin


(stran 3 od 7)


ŠTEVILO 6
Si dinamičen in imaš veliko zamisli, kako razviti, izpopolniti ali prečistiti vse, kar obstaja. Želiš si, da bi bilo vse razdeljeno pravično, čeprav imaš včasih svojo zamisel o pravičnosti. Pametno bi bilo, če bi bil strpnejši in manj obsojal. Kako? Z valovanjem, gibanjem in delovanjem, s plesom in petjem, z novim znanjem in ravnanjem po načelu "izpusti in pusti".

ŠTEVILO 7
Si zelo dojemljiv in občutljiv, zato se zlahka vživiš v čustva drugih. Zdi se, da veš, kaj je za sprejemljivo za drugega. Povezan si s kreacijo in z valovanjem božanske volje, zato težko usmeriš pozornost samo nase in na to, kar si sam želiš. Toda ko enkrat veš, postaneš nadvse odločen. Da dosežeš svoje cilje, delaš veliko in
naporno, kar pri drugih ljudeh vzbuja občudovanje. Občasno je to lahko razlog za samoto.

ŠTEVILO 8
Ukvarjaš se s številnimi življenjskimi filozofijami, zato se včasih utegneš vesti kot kak bahav čudak. Vendar si pošten, saj si navzven in navznoter enak. Pri ustvarjanju se držiš načela "tako kot zgoraj, tako spodaj" in si odprt za vsa nova doživetja. Rad se ukvarjaš s strukturami in nadzorom ter z organizacijo preprostih kot tudi neskončnih ravni kreacije. To je tvoja harmonija. Če ti vzamejo strukturo, postaneš zmeden.

ŠTEVILO 9
Si vztrajen in potrpežljiv ter si dober pri sklepanju. Veš kako v daljšem časovnem obdobju in brez prevelikega napora ter utrujanja uporabiti razpoložljivo količino energije za dovršitev projektov, saj poznaš razliko med uporabnim in neuporabnim. Imaš oster, jasen in natančen smisel za podrobnosti in tudi za širšo sliko dogajanja. Včasih si lahko popolnoma depresiven in prepričan, da je vse nekoristno. Je to morda povzročila ideja, da si naredil že popolnoma vse?

ŠTEVILO 10
Čemur namenjaš pozornost in namero, se uresniči. Mogočna energija, ki zahteva veliko odgovornosti. Neobdelan material in informacije spreminjaš v vidno in otipljivo. Si oblikovalec, pisatelj in igralec. Včasih se tvoje ustvarjanje poteka tako hitro, da si želiš preveč stvari hkrati in se v vsem tem izgubiš. Takrat do konca
trdno delaš, vendar ne manifestiraš ničesar.

ŠTEVILO 11
Si dinamičen in dejaven, si tisti, ki poenostavlja in izboljšuje. Zelo si zaposlen s postavljanjem stvari v ta svet, tako zelo, da včasih pozabiš pustiti ideji, da dozori, preden se resnično prizemlji. Ne daj prehitro vsega hkrati in ne pozabi vzgajati sam sebe. Usmerjen si navzven in ne zgrešiš veliko. Rad imaš izzive in rad premaguješ ovire.

ŠTEVILO 12
Zmožnost spominjanja ti dovoljuje, da povežeš ločene dele v novo celoto in poskrbiš za njeno delovanje. Veš, kako sodelovati z drugimi. Odlično združuješ različne poglede na stvari in tako ustvariš en sam, čist pogled. Si dober poslušalec in še boljši svetovalec. Premoreš moč, da v stvari vneseš novo življenje.

ŠTEVILO 13
Lahko vidiš skozi iluzije. Ne morejo te preslepiti, saj veš, kadar nekaj ni v redu. Včasih se znajdeš v položaju, ko se težko prilagodiš spremembam. Marsikoga lahko zmedeš, saj se zdiš sanjač z glavo med oblaki. Ker greš vedno korak dlje, samo zato, da bi videl, kaj je tam, si preprosto korak pred časom in drugimi ter na
svet gledaš onstran tega …
Članek se nadaljuje »


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd