Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Radiestezija


(stran 3 od 3)

Na nevtralnih mestih

V zadnjem času so radiestezisti ustvarili številne naprave za zaščito pred škodljivimi sevanji. Na voljo so različni zaščitni ploščinski moderatorji, ki temeljijo na posebni ornamentiki, simbolih in spiralah. Takšna zaščitna sredstva je treba postaviti na energetsko nevtralna mesta. Za zaščito pred zemeljskimi sevanji so še nedavno uporabljali posebne alufolije, ki so jih položili pod vzmetnico, in plošče iz nerjaveče pločevine posebne sestave. Razširjena je tudi raba kovinskih palic, ki odbijajo negativno energijo, svinčenih plošč in celo bakrenih žic. Na domačem trgu so na voljo različne štiristranične piramide, izdelane po zgledu velike Keopsove piramide. Znano je, da so piramide nekakšen kozmičen generator, ki preobrazi škodljiva sevanja v neškodljiva ali pa jih vsaj izniči. Raziskovalci so odkrili, da meso v piramidi ne razpade in da notranjost piramide uniči vse gnilobne bakterije. Radiestezist Igor Ziernfeld je odkril posebno tristranično piramido, izdelano iz kerrocka, ki v premeru 3 metrov seva vitalno in univerzalno zdravilno energijo, v premeru 30 metrov pa preobrazi vsa škodljiva zemeljska in tehnična sevanja v neškodljive energije. Zaščitnih naprav, ki preprečujejo pešanje zdravja zaradi škodljivih sevanj, je torej kar nekaj. Še vedno pa se lahko škodljivim sevanjem izognemo tako, da prestavimo posteljo, stol ali mizo ter poskrbimo, da se zadržujemo na nevtralnih in blagodejnih mestih. Če ne zaupamo lastni presoji in občutkom, se lahko vselej obrnemo na izkušenega radiestezista, ki jih v Sloveniji ni malo.

Mesta, kjer se rade zadržujejo mačke in mravlje, so za človeka škodljiva.

Radiestezijski pripomočki

Bajalice

Najstarejši znani pripomoček v radiesteziji je bajalica, ki so jo uporabljali za iskanje vode, pozneje pa tudi pri iskanju mineralov, rudnin, podzemeljskih hodnikov, jam … Največkrat je to enoletna rogovilasta leskova šiba. Najstarejšo podobo bajalic so našli v jami v južni Franciji, saj je iz obdobja 15.000 let pr. n. š. Zgodovinski viri potrjujejo, da so bajalico uporabljali Kelti, Egipčani, stari Rimljani in Slovani. Med prvo svetovno vojno so z bajalicami iskali vodne vire. Zdaj bajalice uporabljajo pri iskanju nafte in tudi vode, zaradi trajnosti pa so v rabi predvsem kovinske bajalice. Z bajalicami delajo predvsem t. i. magnetični ljudje, ki so občutljivi na zemeljska sevanja. Ko naletijo na vodo ali rudo, jim bajalico zasuče proti tlem.

Nihala

Najstarejše znane oblike nihal so stare od 2000 do 3000 let.  V grobnicah so med predmeti za posmrtno življenje faraonov našli tudi nihala. Egipčanski faraoni in visoki svečeniki so nihala uporabljali za zdravljenje. Takšnim nihalom in njihovim različicam dandanes pravimo egipčanska nihala. Znane so štiri vrste egipčanskih nihal: karnak, izis, oziris in jet. V nasprotju z drugimi nihali se ne morejo prazniti, njihova moč pa je se skriva v specifičnosti oblik. Z egipčanskimi nihali je mogoče izvajati tudi kromoterapijo ali zdravljenje z barvami ter prenašati kozmične energije. Vrtenje nihala v desno načeloma pomeni dajanje, vrtenje v levo pa odvzemanje energij.

Poleg egipčanskih nihal obstajajo še specialna in nevtralna nihala. Nevtralna nihala so tista, katerih konica seva črno radiestezijsko barvo. Na domačem trgu so na voljo nihala različnih oblik in tež. Za začetnike je primernejše lažje nihalo, ki se hitreje odziva, pri občutljivejših radiestezistih pa se bolje obnesejo težja nihala. Po obliki so lahko stožčasta, okrogla, kapljičasta, valjasta, šilasta, kratka in podolgovata. Izdelujejo jih iz bakra, srebra, zlata, medenine, kristalov, kamna, keramike, lesa, ebenovine …
Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd