Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Cvetje in ljubezen


(stran 3 od 3)


Pravi šopek v prave roke

V preteklosti so ljudje izbirali cvetje previdno in preudarno, saj so z njim predali skrivno sporočilo, zdaj pa odhitimo do najbližjega cvetličarja in se odločimo za najlepši šopek. Osebni praznik in njegova sporočilna vrednost sta tako močna, da se ne menita za zgodovino, trenutkov, ko lahko nekomu pokažemo, da ga imamo radi, pa ni nikoli preveč. Ko za svoje najdražje kupujete cvetje, ne izbirajte šopka po svojem, ampak po njihovem okusu.

Romantični ljudje so čuteči, plemeniti, spontani in ekstravagantni. Všeč jim je cvetje nežnih odtenkov in blagih, nevsiljivih vonjev, ki se zlivajo med seboj. Enak pridih romantike doseže rdeča vrtnica ali tulipan v barvnem sozvočju s škrlatnimi trakovi, pentljami, tilom ali drugimi dekorativnimi dodatki.

Šopek cvetja je resnično nekaj lepega, še lepše je cvetje, ki raste v naravi. Ljudem preprostega značaja in športnega duha, ki imajo tudi sicer radi stik z naravo, je všeč poljsko in travniško cvetje. Primerno darilo zanje so tudi lončnice, šopki tulipanov, narcis ali teloha z mavričnim barvnim učinkom.

Za tradicionalne ljudi s klasičnim življenjskim slogom velja, da se nagibajo k družinskim vrednotam in so konservativnega, zaupanja vrednega značaja. Očarajte jih z bujnim šopkom raznolikega cvetja sorodnih barv in usklajenih oblik, ki sproščajo in delujejo milo. Svojo globoko in brezpogojno ljubezen izrazite z rdečimi vrtnicami ali gerberami.

Ustvarjalni ljudje so novodobni in vselej polni novih zamisli, z močno potrebo po raziskovanju in osebnem izražanju. Všeč jim je cvetje eksotičnih oblik, vonjev in barv. Če želite na ljubljeno osebo narediti silovit vtis, izberite unikaten, umetniško oblikovan aranžma v kombinaciji modrih in rdečih rož, šopek iz purpurnega in rumenega cvetja ali orhideje neubranih barv.

Ljudje, ki presegajo meje sodobnega časa in ustvarjajo nove smernice v družbi, so impulzivni in pogumni, pa naj gre za življenjski slog, razmišljanje, slog oblačenja ali urejanje doma. Zanje so primerni aranžmaji živahnih barv in nekomplementarnih kombinacij, v katerih se bohotijo strelicia, calla ali protea.

Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd