Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Numerologija


(stran 3 od 6)21 - To število napoveduje splošen uspeh in pomeni zmago po daljšem obdobju težav, boja in iskanja. Ta energija prinaša uspeh in zadovoljstvo šele na poti v zrela leta, ko se je človek na napakah in izkušnjah v mladosti naučil vse, kar je potrebno.

22 - To nesrečno število pomeni dobrega človeka, ki preveč zaupa drugim in zaradi tega dela napake. Ta negativna vibracija kaže na pomanjkanje samozavesti. Tak človek je pretirano zaupljiv in težko postavi mejo med seboj in drugimi. To je tudi energija, ki prinaša nihanja, zato tak človek težko izbere srednjo, stabilno pot.

23 - To število pomeni močno in pozitivno energijo, ki vlada uspehu, denarju in dobrim stikom z ljudmi. Ljudje s to energijo niso zadovoljni, če se znajdejo v podrejenem položaju, in znajo hitro najti pot do vrha. Gre za eno od najsrečnejših števil, saj prinaša zadovoljstvo tako v osebnem kot v poklicnem življenju.

24 - To je srečno število, ki prinaša ljubezen, ustvarjalnost in privlačnost. Ugodno je za finančni uspeh in srečo v ljubezni. Vlada vsemu, kar je povezano z lepoto, svari pa pred sebičnostjo in trmo.

25 - Število prinaša duhovno modrost in tudi gmotni uspeh, vendar šele po daljšem času, ko je človek premagal težave iz mladosti ter se je na lastnih napakah naučil in osvojil potrebne lekcije. To ni materialno število; njegova naloga je učenje.

26 - To je eno izmed najtežjih števil, saj je polno nasprotij ter prinaša razočaranja in napake. To se najbolj odraža v napačnih zvezah in nesrečnih partnerstvih, zlasti na poslovnem področju. Dobro se je zanesti nase in na intuicijo.

27 - To je lepa energija, ki prinaša v človeka mir, harmonijo, zadovoljstvo in srečo. Obljublja uspeh na vseh področjih, ki nastopi kot posledica ustvarjalnosti in domišljije. Oseba s tem številom mora uporabljati samo lastne ideje.

28 - Zelo slabo število prinaša trmoglavost, sebičnost ter povzroča ločitve in izgube v pravnih zadevah. Pomeni sposobnega človeka, ki pa zaradi lastnih napak svojih sposobnosti ne more izkoristiti v polni meri. Oseba s tem številom se mora izogibati trmoglavosti in sebičnosti.

29 - To je eno od najtežjih in najslabših števil. Prinaša izdaje, prevare in težave na vseh področjih življenja, še posebno konflikte z nasprotnim spolom, jezo, prepire in ločitve.
Članek se nadaljuje »


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd