Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Numerologija


(stran 2 od 6)

ŠTEVILA OD 10 DO 52

10 - To je močna energija ustvarjalnosti, ki ideje in zamisli prenaša v realnost. Število deset prinaša vizijo in njeno uresničitev. Ta energija deluje zelo pozitivno, zlasti če je uporabljena z modrostjo, sočutjem in ljubeznijo.

11 - To je nesrečno število, ki prinaša težave, nesreče in prevare, tako v zasebnem kot poslovnem življenju. Vpliv tega števila se najbolj kaže v partnerstvu, saj povzroča nerazumevanje z nasprotnim spolom, ki se kaže v nezadovoljstvu, prepirih, konfliktih in ločitvah.

12 - Število dvanajst prinaša negativne vibracije, ki pomenijo izkoriščanost. Človek nima prave samozavesti in se težko postavi zase. Pogosto rešuje težave drugih - ne zna pa svojih. To pomeni, da ne zna postaviti prave meje med ljubeznijo do sebe in do drugih. Pogosto je v podrejenem položaju in izkoriščan.

13 - To je energija, ki prinaša v življenje spremembe. To je zlasti neugodno za ljudi, ki jim vlada sebičnost. Ta energija povzroča nihanja, a tudi velike odklone v eno ali drugo skrajnost. Obenem pomeni delavnost, trmoglavost in izvirnost - tako v dobrem kot v slabem smislu. Značilnost te vibracije je, da človek težko najde srednjo, stabilno pot.

14 - To število prinaša zelo dobro sporazumevanje z ljudmi, a tudi nemir, ki človeku onemogoča, da bi se dokončno stabiliziral. Posledica tega so občasne spremembe v partnerstvu, a tudi na službenem področju. Sprememba je bolj ali manj stalna spremljevalka ljudi, ki nosijo to vibracijo. Lahko imajo tudi veliko srečo z denarjem - ali tudi ne, če gre za sebične motive.

15 - To je ena od najmočnejših in najsrečnejših vibracij. Prinaša smisel za pridobivanje denarja, močan osebni magnetizem (tudi telesno lepoto), smisel za umetnost in naklonjenost drugih ljudi. Prinaša tudi dar za sporazumevanje, izražanje in pisanje.

16 - To število vlada nezvestobi, izdajstvu in zaskrbljenosti ter svari pred nesrečami in neuspehi v karieri. Prinaša tudi težave v službi in partnerstvu, zato mora oseba s tem številom poslušati svoj notranji glas.

17 - To število govori o tem, da se bodo težave iz mladosti uredile in da bo v drugi polovici življenja prišlo do uspeha in zadovoljstva. Toda praksa kaže precej drugače. Izkušnje s tem številom so bolj slabe kot dobre in kažejo, da ta energija povzroča težave ter nezadovoljstvo v ljubezni in partnerstvu nasploh. Obenem je to vibracija politike in poslovnosti.

18 - Zelo močna energija tega števila teži k uničenju vsega duhovnega v prid materializma. To je število vojn, revolucij in naravnih nesreč. Prinaša prepire, zakonske težave in ločitve. Ta energija prinaša delovanje in gmotno trdnost, ne pa tudi ljubezni in harmonije.

19 - To je zelo pozitivno in močno število, eno od najsrečnejših, saj prinaša uspeh, blaginjo in srečo na vseh področjih. Obljublja izpolnitev vseh načrtov, tako v osebnem kot v delovnem okolju. Ta energija označuje zmago dobrega nad slabim.

20 - To je energija, ki kaže na pomanjkanje zaupanja vase. Človek se mora izogibati materialističnim težnjam in razvijati predvsem duhovno plat življenja. Graditi mora samega sebe, duhovno rasti ter se ukvarjati z izboljševanjem svoje samopodobe in samozavesti.

Članek se nadaljuje »


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd