Ponovna povezava z Ericom Pearlom

Eric Pearl
Eric Pearl (Foto: Grega Žunič)

Pred skorajda dvajsetimi so se v losangeleški ordinaciji kiropraktika Erica Pearla, sicer nič kaj duhovnega človeka, pacientom začela dogajati neverjetna ozdravljenja, nekateri od njih pa so mu predajali tudi nenavadna sporočila:"Tukaj si zato, da povezuješ strune", "To, kar delaš, prinaša na planet svetlobo in informacije", "To, kar počneš, je vnovično povezovanje strun".

Eric Pearl ni več kiropraktik; ljudem pomaga s povsem drugačnim zdravljenjem – s ponovno povezavo (angl. reconnection ali reconnective healing). "Ponovna povezava ni zgolj še ena od alternativnih zdravilskih tehnik več. To je zdravljenje, ki temelji na izmenjavi energije, svetlobe in informacij. Povezuje nas s celostjo naše biti, s tem, kar smo v resnici." Vsakdo, ki pride v stik s frekvencami ponovne povezave, pravi Eric Pearl, se lahko v hipu pozdravi in vsakdo se lahko nauči, kako zdravljenje omogočiti tudi drugim – tako kot to počne sam. S karizmatičnim ustanoviteljem ponovne povezave, ki s svojo ekipo po vsem svetu širi njene frekvence in tudi znanstvena dognanja o njej, smo se v Vivi pogovarjali že pred dvema letoma. Tokrat smo se z njim srečali v Ljubljani in ga tudi opazovali pri delu – na predavanju in seminarjih za zdravljenje s ponovno povezavo, ki so konec lanskega leta prvič potekali v Sloveniji.

Ponovna povezava več kot zdravljenje

Ponovna povezava ni le zdravljenje na telesni ravni, pripoveduje v uvodu. "Na začetku, pred skoraj dvajsetimi leti, se je zdelo, da gre zgolj za zdravljenje na telesni ravni, zdaj pa vemo, da gre za veliko več. Ljudje so poročali, da se jim je izboljšalo zdravje, denimo vid ali sluh, otroci s cerebralno paralizo so shodili, bolniki z epilepsijo niso več imeli napadov, nekateri so premagali raka … To je vse zelo vznemirljivo, vendar pa je v ozadju veliko širša podoba." Pri ponovni povezavi, pravi sogovornik, pride do izmenjave energije, svetlobe in informacij. Ta omogoči "zdravljenje" na vseh ravneh – ne le na telesni, temveč tudi na čustveni in umski, vpliva pa tudi na duhovno rast. "S ponovno povezavo postanemo bolj celostni in zaživimo svoj namen. V stik pridemo z energijo, s svetlobo in z informacijami iz večrazsežnega polja, katerega del smo. Ponovna povezava vrača ravnovesje in nas povezuje z meridijani (strune, op. a.), ki se raztezajo v vesolje. Bolj smo povezani s svojo prvobitno polnostjo, naša zavest pa se razširi."

Ni treba verjeti

Eno od temeljnih sporočil, ki ga Eric Pearl predaja na seminarjih za bodoče praktike, ki bodo izvajali zdravljenje s ponovno povezavo, je, da ni pomembno, kakšne težave osebo pripeljejo na zdravljenje. Praktiki ne sprašujejo o težavah in ne diagnosticirajo bolezni – ponudijo zgolj priložnost, da se sproži zdravljenje. V kakšni obliki se bo to zgodilo, ne more vedeti ne oseba, ki išče pomoč, ne praktik. "Najteže je opustiti navezanost na rezultat, biti zgolj opazovalec. Lahko smo v pričakovanju, ne smemo pa biti navezani na rezultat. Nihče ne more vedeti, v kakšni obliki bo potekalo zdravljenje.Višja inteligenca ve, kaj je za posameznika najbolj prav," poudarja sogovornik. Pri vsakem posamezniku zdravljenje poteka v drugačni obliki, nadaljuje Eric Pearl: "Ozdravitev za večino ljudi pomeni vstati z vozička, spregledati, nenadoma slišati, nemara izginotje raka…Osebe z največ sreče zdravljenje prejmejo v taki obliki, kot jo pričakujejo, lahko pa poteka tudi v številnih drugačnih," poudarja sogovornik.

Eric Pearl dodaja, da navadno prav tisti, ki obiščejo praktika z močno željo po natanko določenem izidu, ne poročajo o spremembah, pogosto pa se primeri, da do ozdravitve pride prav pri največjih dvomljivcih. "Ni treba verjeti, da je zdravljenje s ponovno povezavo učinkovito. Ko je v moji ordinaciji prihajalo do prvih ozdravitev, so moji pacienti v resnici prišli h kiropraktiku in tudi jaz sem bil prepričan, da sem kiropraktik. Pacienti niso imeli pričakovanj, upanja, prepričanja … in tudi jaz ne, toda do ozdravitev je vseeno prišlo. Ob stiku s frekvencami ponovne povezave samodejnopride do izmenjave energije, svetlobe in informacij. V stiku s temi frekvencami se na nezavedni ravni spomnimo: 'To sem jaz, ki vibriram zdravo.' Ko se vrneš v to naravno stanje vibriranja svetlobe, odpade vse, kar je gostejše in težje."
Članek se nadaljuje »


Galerija

Eric Pearl Grega Žunič

Eric Pearl Grega Žunič

Eric Pearl Grega Žunič