Viva preventiva: Brezplačno na preventivni pregled

(Foto: Jupiterimages)

Več kot 600 brezplačnih preventivnih pregledov!

Revija Viva vas v sodelovanju s Strokovnim združenjem zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije (SZZZS) vabi, da se prijavite na BREZPLAČNI PREVENTIVNI PREGLED pri katerem od zdravnikov, specialistov in zobozdravnikov, ki so v okviru prve vseslovenske akcije Viva preventiva za vse, ki nas berete, podarili več kot šeststo pregledov.

Izbrani nagrajenci bodo pregled lahko opravili pri enem izmed izbranih zdravnikov, torej pri zdravniku po svoji izbiri, v ordinaciji po lastni želji in na izbranem območju Slovenije.
Vabimo vas, da izkoristite edinstveno priložnost in vam želimo, da bodo rezultati pregledov in preiskav pokazali, da ste zdravi. Vsem zdravnikom, ki so podarili pregled, se iskreno zahvaljujemo, prav tako Strokovnemu združenju zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije za vso pomoč in podporo, ki jo je izkazalo akciji.


Poskrbeti za svoje zdravje nikoli ni bilo tako preprosto!

Kako do pregleda?
  • Natančno preglejte seznam pregledov in zdravnike oziroma zobozdravnike, ki jih podarjajo
  • Bodite pozorni na kraj zdravniške ordinacije in izberite zdravnika, ki vam je najbližje
  • Na prijavnico vpišite 3 preglede, ki si jih želite (ime in priimek zdravnika in vrsto pregleda)

Akcija zbiranja prijav na brezplačni preventivni pregled poteka od 4. novembra 2011 do 10. janurja 2012.

Izmed teh, ki boste poslali prijavnice, bomo izbrali dobitnike pregledov in jih o tem obvestili po telefonu, elektronski ali navadni pošti.

Med tiste, ki tokrat ne boste imeli sreče, bomo razdelili kup uporabnih tolažilnih nagrad.


Pa srečno!


Galerija

Jupiterimages

Peter Bossman, dr. med., moj zdravnik 2011: "Star pregovor pravi 'preventiva je boljša kot kurativa' – in to je res. Vsak bolnik, ki doživlja hujšo bolezen, lahko to potrdi. Posameznik lahko največ stori sam zase, da čim dlje ostane zdrav oziroma da hitro zazna znake in spremembe. V tem smislu lahko preventivni pregled prispeva k boljšemu zdravju, namenjen pa je tudi temu, da posameznik ugotovi, v kakšnem stanju je in če so že prisotni znaki bolezni. To je tudi priložnost, da se posamezniku poda nasvet o zdravem življenjskem slogu." Diana Anđelić

Mojca Senčar, predsednica EuropaDonna in članica Vivine zdravniške linije: "Z velikim veseljem pozdravljam akcijo Viva preventiva. Upam, da bo akcija vključila čim več ljudi, saj skrb za zdravje je dolžnost vsakega posameznika. Diana Anđelić

Katja Arko Kampuš

Katja Arko Kampuš dr.dent.med. spec. ortodont

Postavi vprašanje

Gregor Kavčič

dr. Gregor Kavčič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Jurica Ferenčina

Jurica Ferenčina dr. med. spec. družinske medicine

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki