Izšla nova knjiga Sreča nas išče

  • NP
  • četrtek, 09. december 2010
(Foto: Diana Anđelić)

Pot do sreče

Si tudi vi želite biti srečni pa se vam zdi, kot da se vam sreča izmika? Potem je knjiga Sreča nas išče kot nalašč za vas ali za darilo vašim najbližjim. Ko zavrtite krog na platnici knjige, se vam bo razkrilo sporočilo za srečo, ki je namenjeno le vam.
Smo nebesni sprehajalci skozi čas,
prostor in odnosov v vsej razsežnosti
vesoljne in zemeljske neskončnosti spreminjanja.
Na tem sprehodu, v tem lebdenju hrepenenja, želja in hotenj,
se nas velikokrat dotika milina sreče in ljubezni.
Zgodi se, da tega dotika v nekem danem trenutku ne začutimo ali ga zgrešimo,
ker si želimo še več ali nekaj drugega od ponujene sreče in ljubezni …
Sreča nas išče,
podajmo ji čas, prostor in srce, da nas bo
z večjo gotovostjo
našla.

Avtor knjige, ki je na voljo v treh barvah (vijolična, oranžna in zlata), je slovenski relacijski družinski terapevt, izumitelj, pisatelj, duhovni mislec in iskalec resnice, Janko Štifter, je 48 blagodejnih sporočil, kot jih sam imenuje, napisal po navdihu in intuiciji, hkrati pa je upošteval spoznanja individualne in družinsko-odnosne sistemske terapije, ki temelji na izsledkih psihoterapevtske znanosti. Sporočila so spodbuda za razčiščevanje oziroma čiščenje vaše zavesti in podzavesti, in predstavljajo svobodo, upanje, varnost, spolnost, molitev, vizijo, mir, resnico, komunikacijo, pogum, partnerstvo, moč, modrost in vibracije. Na koncu vsakega  sporočila ponudi zgled prošnje. Knjiga je tako s sporočili lahko v veliko pomoč, da svoje težave hitreje in učinkoviteje premagajo – in najdejo srečo.

Za premagovanje različnih težav

“Človeku najhujše težave na področju zdravja, denarja, partnerstva, ljubezni … povzročajo njegovi zavesti prikriti, torej nezavedni miselni, čustveni in vedenjski vzorci. Tematska sporočila, med katerimi izbiramo povsem naključno, so v pomoč pri ozaveščanju nezavednih vzrokov za različne življenjske težave. Tematska sporočila prebujajo najgloblje, skrite, nerazčiščene, pogosto boleče, občutljive vsebine. Svetujem, da se pri poglabljanju v sporočila še posebej posvetite besedam in stavkom, ob katerih začutite odpor, jezo, strah, prezir ali nesmisel, kajti prav ta kažejo na vaše konflikte v nezavednem,” v uvodu knjige pove njen avtor.

Za vsak dan

S knjigo si lahko pomagate vsak dan, tako da zavrtite krog in poiščete sporočilo, ki vam je namenjeno v tistem trenutku. “Največje učinke kratkega duhovnega obreda boste imeli z redno uporabo, še posebno moč pa ima, če ga opravljate zjutraj, saj se tedaj najlažje pozitivno usmerite za ves dan,” pravi Janko Štifter.


Usmeritev na prav pot

Posebnost knjige je, da ima na hrbtu zaščitni znak izumitelja Vilija Poznika. Ta znak preprečuje, da bi jo v trgovini energijsko poškodoval optični čitalnik. Na notranji strani zadnje platnice je še en znak; ta izboljšuje počutje bralca v prostoru in mu pomaga dvigniti zavest. Vanj sta avtor knjige in Vilijem Poznik vkodirala več kot tisoč prošenj in jih posredovala Vesolju za dvig kakovosti življenja uporabnika knjige na vseh življenjskih področjih.

»In Vesolje vam jih uresničuje, če se mu le odprete. Pomaga vas usmeriti na pravo pot do sreče, ki vas nenehno išče, saj vam kot Človeku pripada,« pravi avtor, ki bo del plačila za knjigo namenil za pomoč otrokom.

Naročite knjigo zdaj!

Redna cena knjige je 25 €, na reviji Viva pa jo lahko dobite z 10 % popustom – za 22,50 €. Za naročilo pišite na viva@studio-moderna.com ali pokličite na (01) 300 59 18.


Promocijsko besedilo

Gorazd Kalan

mag. Gorazd Kalan dr. med. spec. pediatrije

Olja Repež

Olja Repež osebna stilistka (Image Consultant)

Postavi vprašanje

Senta Frol

asist. Senta Frol dr. med., spec. nevrologije spec. nevrologije

Vsi Viva strokovnjaki