Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Egipt in viski

Citiraj
Ja septemba grem pa v v Egipt in me malce skrbi, ker ne poznam nobenega, ki tam ni imel kakšnih prebavnih težav. Nekateri pravijo, da pomaga pitje viskija, vendar jaz žganih pijač ne maram. Kaj svetujete? Medicinsko oglje, kaj drugega?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Živjo vasja,

Pomaga tudi, če vsak dan piješ coca-colo.

Lp
Ela
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ko prideš v Egipt, pejt v prvo lekarno in kupi njihove tablete za prebavne težave(mislim, da so 5 EUR); ne vem kako se imenujejo, so pa v rumeni škatlici z modrim napisom. Že prva ti bo pomagala.
Tablete nam je svetoval vodič, ko smo bili februarja v Egiptu. "Preizkušala" sta jih mož in sin - 100% delujejo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Živjo Vasja! Lahko iz prve roke povem (no, dejansko iz druge), da viski res deluje. Moja mami je bila mesec dni nazaj v Egiptu in sta s partnerjem vsako jutro "ruknila" eno šilce in mislim, da kakšnega tudi čez dan ... In nista imela prav nobenih prebavnih težav in kakor mi je zatrdila, nista jemala nobenih težav. Lahko povem še to, da cela skupina takrat ni imela nobenih prebavnih težav, ne vem pa, če so vsi pili viski :))))
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Meni je zdravnica z infekcijske enkrat rekla, da bi moral človek popiti cca pol litra viskija na dan, če bi hotel doseči želeni učinek razkuževanja. Najboljše po njenem mnenju je, da se izogibamo ulični hrani, jemo samo sadje z debelim olupkom (npr. banane), ki ga sami olupimo, pijemo ustekleničeno vodo in jemo prepečeno hrano. vendar pozor z začimbami. Menda so te prava mora za evropske želodce ...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tako kot pravi Tara, v Egiptu so že vajeni nas, Evropejcev in naših občutljivih prebavil. Res imajo na voljo neke konjske tablete, ki te ne samo zaprejo, ampak te skorajda začepijo, da začneš sračkati nazaj šele po nekaj dneh. Primejo pa še bolje, če jih začneš jemati ob prvih znakih težav.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Evo preživel Egipt brez prebavnih težav in to s pomočjo coca-cole!Pred kratkim sem se vrnil iz dalmacije kjer mi je neki turist povedal,da ima na svoji jadrnici vedno zalogo coca-cole za primer prebavnih težav. Pije jo samo, ko jadra, drugače je videti ne more.
Na vrh Sledi ZS Objavi