Rezultati iskanja za iskalni niz "otekle noge"

217 zadetkov

Otekle noge

Pozdravljeni! Stara sem 30 let in so mi naenkrat močno otekle noge v predelu gležnjev. Poleg tega, da so močno otečene me še zelo bolijo in komaj hodim. Oteklina kljub obkladkom in pa hladilni kremi ne izgine. Moje noge so že zjutraj, ko se zbudim, …

Otekle noge

Zadnje leto imam težave z zatekanjem nog. Naredila sem že vse preiskave (krvne, ledvične , srčne...) in je vse bp. V poletnih mesecih je otekanje večje (po celi dolžini noge, najbolj po stegnih), noge me bolijo pri večjih naporih (npr. po stopnicah, …

Samopomoč pri oteklih nogah

Poleti se kaj rado zgodi, da nam otečejo noge, do česar pride zaradi prevelike količine tekočine v telesu, ki se zaradi delovanja gravitacije nabere v spodnjem delu nog in jim spremeni videz.

Kako si lahko pomagate pri oteklih nogah, ki niso znak bolezni
  • Novice
  • četrtek, 19. avgust 2010

Dvignite noge! Med počivanjem, branjem ali gledanjem televizije noge podložite z blazino. Včasih pri odtekanju tekočine zaleže že pomoč gravitacije. Gibajte se. Redna hoja, tek, kolesarjenje ali aerobni ples lahko delajo čudeže. Videzu "štručk" se …

Pomoč pri oteklih nogah

Pozdravljeni, zanima me, kaj bi lahko najbolj pomagalo proti oteklim nogam? V lekarni so mi priporočili čaj njivske preslice. Ali je še kakšno zdravilo brez recepta, ki bi pomagalo, kaj bi bilo najboljše ta trenutek narediti?? Lep pozdrav!

Zelišča za utrujene in boleče noge

Če sodite med tiste, ki jim povzročajo preglavice utrujene, boleče in težke noge, si lahko pomagate z nasveti, ki so jih poznale že naše babice. Sprostite občutljive, boleče ali toge mišice z zelišči in eteričnimi olji, ki jih predstavljamo tokrat.

5 hitrih rešitev za otekle noge

Po dolgotrajnem sedenju ali hoji imamo pogosto težave z otekanjem nog, ko naše noge postanejo napihnjene štručke. V nadaljevanju je nekaj nasvetov, kako skrbeti za svoje noge vse leto, da bo z njimi čim manj težav.

Lioton® gel (heparin) za lažji korak
  • Novice
  • četrtek, 07. julij 2016

Lioton gel omogoča takojšnje olajšanje začetnih simptomov venskega popuščanja ter drugih težav, kot so občutek težkih nog, bolečine v nogah, otekle noge.