Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kako biti zdrav in tudi ostati zdrav!?

Citiraj
KAKO BITI ZDRAV IN OSTATI ZDRAV:
Brez zdravil ter medicinskih uslug

Živimo v času, ko je medicina zelo napredovala, vendar je ne glede na njen velik napredek človeštvo vse bolj bolno!

Pred petdesetimi in več leti se je zelo redko dogodilo, da bi moral človek iti zdravniku zaradi bolezni, čeprav so takrat – še posebej po drugi svetovni vojni – razsajale bolezni, kot so tifus, jetika in druge. Danes, ko pa je medicina vse te bolezni premagala, se dogaja, da je bolezenskih problemov vse več! Drži pa tudi, da so se ljudje znali v prejšnjih časih sami zdraviti z domačimi zdravili, kar je tudi eden od vzrokov za manjše medicinsko zdravljenje in obiske pri zdravniku.

Nikakor pa ne moremo primerjati prejšnjega staleža z sedanjim, ko se je prej zelo redko komu dogodilo, da je moral zdravniku, če pa je danes povsem normalno, da človek vsaj dvakrat na leto obišče zdravnika.

Vprašati se bi morali, zakaj je tako, kaj se je tako drastičnega zgodilo sodobnem človeštvu, da ima sedaj toliko bolniškega staleža.

Kako smo prej živeli in v kakšnem okolju ter kako živimo danes?Živeli smo bolj fizično obremenjeni (povečana krvna cirkulacija), živeli smo v okolju z manj električne in elektronske tehnologije ter se prehranjevali z domačo prehrano z manj mesnih beljakovin (meso se je jedlo le ob praznikih in nedeljah), čeprav z dosti več maščob, vendar so se te porabile ob fizičnem delu.
Iz gornjega je razvidno, da bi se moral sodoben človek bolj posvečati športu in da bi se moral bolj varovati od škodljivih sevanj sodobne tehnične opreme.

Kako to doseči?
Boljšo fizično dejavnost in boljšo krvno cirkulacijo lahko najbolje dosežemo z tekom, v začetku po ravnem, pozneje pa tudi po strmem hribovitem terenu.

Boljšo zaščito pred škodljivimi sevanji od kemofizičnih in sodobnih tehničnih, elektronskih sevanj, oblačil, stanovanjske opreme, gradbenih objektov in prevoznih sredstev pa je možno na osnovi na novo odkritih naravnih zakonov biotronike skoraj popolno nevtralizirati in s tem zagotoviti ljudem večjo zdravstveno varnost, kot jo imajo sedaj, ko medicina zdravi le posledice obolenj in ne skrbi za preventivo.

Do sedaj ni bilo znano, zakaj oddajajo razni izdelki več ali manj zdravju škodljive energije.
Proizvajalci so pri razvoju veliko časa posvečali za odpravljanje teh škodljivih vplivov na svojih izdelkih, vendar večjega uspeha niso mogli doseči, ker niso poznali teh na novo odkritih zakonov in zakonitosti, ki ustvarjajo škodljiva in druga sevanja!

Kot znan in uspešen izumitelj ter zasebni raziskovalec, ki sem tudi sam zbolel za rakom na prostati, sem se lotil te zahtevne raziskave, da bi ugotovil, zakaj sem tako močno zbolel, če pa v življenju skoraj nisem bil bolan.
Ugotovil sem, da spim in delam na močno škodljivem sevalnem območju, sem zato moral spoznati, kako te energije odstraniti, vendar se je pokazalo, da to ni mogoče, dokler ne spoznaš naravnih zakonitosti, ki ustvarjajo te energije!

Kako sem prišel do teh spoznanj, sem obširno opisal v moji dokumentaciji, pripravljeni za objavo z naslovom: Objava raziskovalnega dela biotronike.

Po šestnajstih letih raziskovalnega dela, ko mi je uspelo odkriti številne naravne zakone, na temelju katerih je možno človeku in naravi zagotoviti zdravo življenje brez zdravil in medicinskih uslug, razen v nesrečnih primerih, ko si je brez sodobne medicine težko predstavljati kakovostno ozdravljenje, bi lahko človek živel svobodneje brez strahu pred boleznijo, bil delovno bolj sposoben in manj bremenil socialni proračun!

Moj lep pozdrav! kajster
Na vrh Sledi ZS Objavi