Eko družabni dogodek za Izmenjavo semen v ekološki trgovini Kalček

Četrtek, 26. april 2012, ob 17:30, ekološka trgovina Kalček, Celovška 268 v Ljubljani

Pomlad je čas preporoda in setve. Doma pridelana zelenjava in domače sadje predstavlja prvovrsten užitek. Vse ljubitelje vrtnarstva in domače pridelave vabimo, da se udeležijo predprazničnega pomladanskega eko družabnega dogodka izmenjave semen v Kalčku in s tem prispevajo kanček v mozaiku širjenja zavesti o pomenu samo oskrbe.

Prvo družabno Srečanje za izmenjavo semen bo v četrtek, 26. aprila 2012, ob 17:30 v Kalčku v Šiški. Kalček, prve slovenske ekološke trgovine, od leta 1989 ponujajo najboljše ekološke izdelke za zdrav in ozaveščen način življenja. V Kalčku verjamemo, da je hrana bistveni del našega življenjskega sloga, odnosa do nas samih in bližnjih, do drugih, do okolja in do prihodnosti.

Spoštovanje narave in ljudi je ena izmed Kalčkovih osnovnih vrednot. Pomembni sta nam kakovost izdelkov in kakovost odnosa s strankami, zaposlenimi in poslovnimi partnerji. Želimo si, da bi se v naši družbi vsi dobro počutili. Svojim strankam nudimo podporo pri izboljševanju načina prehranjevanja in s tem tudi življenja. To naše poslanstvo izvajamo skozi ponudbo izbranih ekoloških izdelkov, s pomočjo strokovnega svetovanja in z organizacijo raznovrstnih predavanj, namenjenih novim spoznanjem. Več kot 99% izdelkov v Kalčkovi ponudbi je preverjeno ekoloških. Tistih nekaj izdelkov, ki niso preverjeno ekološki, smo posebej označili.
Lea Lukšič

Dr. Lea Lukšič prehranska terapevtka, nutricionistka, raziskovalka

Postavi vprašanje

Pavle Košorok

prof. dr. Pavle Košorok dr. med. spec. kolorektalne medicine

Postavi vprašanje

Zdravka Koman Mežek

Zdravka Koman Mežek dr. med. spec. ginekologije

Vsi Viva strokovnjaki