Pekoče lasišče

  • nedelja, 12. julij 2020

Pozdravljeni, že tri mesece me nenormalno peče lasišče, še posebno, če sem na soncu. Preje tega problema nisem imel. Bil sem na pregledu lasišča, kjer so mi rekli, da imam zmerno seborejo. Pred časom sem uporabljal serum proti izpadaju las, ki je menda klinično preizkušen, pomagalo ni nič, le peči me je začelo lasišče. Dermatolog ni našel fokusa pekočih senzacij, le tudi to, da imam seborejo. Imam zelo kratke lase, andrgeno razredčene, kjer se pojavljajo kožne luske-ne veliko. Pekoče senzacije me zelo motijo in spravljajo ob živce. Kadar športam in ponoči teh senzacij ni. Kaj mi svetujete? Hvala.

Aktivni Viva Strokovnjaki
Sonja Kapun
Sonja Kapun dr. med.
spec. interne medicine
Simona Sanda
Simona Sanda uni. dipl. psih.
spec. klinične psihologije
Peter Preskar
Peter Preskar dr. med.
spec. oftalmolog
Jelena Vidović
Jelena Vidović univ.dipl.prav


Bolečine po poškodbi ne prenehajo

Prosim vas za nasvet. Pred časom sem precej nerodno padla in se potolkla, v glavnem po obrazu in glavi. Na pregled nisem šla, ker se mi je zdelo, da bo vse skupaj minilo, vendar občasno še čutim bolečine …

Premalo želodčne kisline

Pozdravljeni! Zanima me, ali se v lekarni dobi kakšno sredstvo, pripravek ali dopolnilo za pospešitev izločanja želodčne kisline. Imam namreč premalo želodčne kisline in težave pri prebavi. Hvala!

Težave z aknami

Krčne žile na penisu?

Zbadanje v trebušnem delu