Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Zdravljenje s kristali


(stran 4 od 5)


CITRIN
Ugodno deluje in zdravi težave živčnega izvora, pomaga pri depresiji, težavah s koncentracijo, in stresu. Pomaga pri povišani želodčni kislini in odpravlja težave pri delovanju dvanajstnika. V kombinaciji s karneolom uspešno odpravlja tegobe, ki spremljajo sladkorno bolezen. Pospešuje prebavo in presnovo, krepi imunski sistem, srce in ožilje, ugodno vpliva na delovanje ledvic in jeter. Razblinja negativne in celo samomorilske misli.

DIAMANT
Ker je zelo močan, v primeru vznemirjenja ali stresa raje uporabite kak drug kamen. Primeren je pri okrevanju po težkih operacijah, osvobaja energetske blokade in čisti telo (tromboza, zaprtje ...). Preprečuje nastajanje ledvičnih kamnov in celo zdravi duševne bolezni. Razvija samostojnost. Uporabljamo ga predvsem takrat, ko želimo zbrati veliko energije in jo pravilno usmeriti. Že od nekdaj velja, da ščiti pred negativnimi energijami. Za ljudi, ki so se odločili za duhovno pot, je vodnik in smerokaz iz nevarnosti.

GRANAT
Pomaga pri slabokrvnosti, uravnava raven hemoglobina, ugodno deluje na srce in delovanje ščitnice, spodbuja presnovo. Krepi spolno željo, zlasti pri starejših ljudeh. Spodbuja celoten organizem, umirja jezo, deluje antidepresivno in povečuje samozavest.

HEMATIT
Uravnava vse, kar je povezano s krvjo, blaži krvavitve, preprečuje embolijo. Krepi srce in umirja prehiter srčni utrip. Če ga imamo pod blazino, skrbi za spanje, nas ohrabri in krepi željo po preživetju. Pomaga pri histeriji, deluje pozitivno in spodbudno. Pozor: če imate kakršnokoli vnetje, ga bo hematit okrepil!

JANTAR
Pozitivno deluje pri astmi in alergičnem bronhitisu. Pomaga pri težavah s pljuči, zdravi okužbe, posebno pri epileptikih krepi srce. Krepi zdravje, odločnost in spomin. Poslovni ljudje ga uporabljajo kot "nos" za dobre posle.

JASPIS
Pomaga pri obolenjih jeter, srca in ožilja ter pri diabetesu. Uravnava delovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost, ugodno deluje na prebavo in ledvica. Pomirja čustvene pretrese, daje nam energijo in moč ter pomaga pri ozemljitvi.

KARNEOL
Pomaga pri težavah v nosečnosti, uravnava in blaži menstruacijo, ustavlja krvavitve (če krvavimo iz nosu, položimo karneol na tilnik) in obnavlja kri. Poleg tega uravnava prebavo, zdravi bolezni jeter in ledvic ter ugodno deluje na prostato. Krepi vse telo, vliva pogum, blaži depresijo in vrača veselje do življenja. Uporabljamo ga tudi za čiščenje zavesti pri meditaciji in za dosego višjih stanj.
Članek se nadaljuje »


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd