NOVO nadstandardno zdravstveno zavarovanje, dostopno vsakomur

  • UR
  • ponedeljek, 03. januar 2011

Zavarovanje za težke bolezni in operacije

Ste že pomislili, kako si lahko zagotovite dodatno finančno varnost v primeru težke bolezni, hude operacije ali celo smrti? Novi zdravstveni paket TEŽKE BOLEZNI in OPERACIJE je prvo zdravstveno zavarovanje v Sloveniji, ki ni vezano na življenjsko zavarovanje in zagotavlja denarno nadomestilo ob nastanku težje bolezni, po opravljenem kirurškem posegu oziroma operaciji v bolnišnici ali v primeru smrti.

Za katere primere velja zavarovanje?

Zavarovanje zagotavlja izplačilo zavarovalnine, ko prvič v življenju zbolite za naslednjimi težkimi boleznimi: srčna in možganska kap, presaditev določenih notranjih organov, rak, paraliza, popolna in tajna odvisnost od tuje pomoči, benigni tumor na možganih, odpoved delovanja ledvic, kronično obolenje jeter in pljuč, embolija pljuč, slepota, bakterijski meningitis in encefalitis.

Zavarovanje velja tudi, če potrebujete operacijo v bolnišnici. V tem primeru dobite izplačilo nadomestila v primeru enega ali več posegov oziroma operacij v bolnišnici. V enem zavarovalnem letu je možno izplačilo za več operacij na različnih organih. Večkratno izplačilo je novost in dodana vrednost tega zavarovanja, saj podobna zavarovanja pri drugih zavarovalnicah tega ne vključujejo. Izplačilo nadomestila vam omogoča nadomestitev začasnega izpada dohodka, ki nastane zaradi daljše odsotnosti z dela, kritje stroškov za dodatne storitve, ki vplivajo na uspešnejšo rehabilitacijo po operaciji, kot so podaljšano zdravljenje v zdravilišču,  nakup dragih inovativnih zdravil in podobno, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije ali pa jih ne krije v celoti.  

Posmrtnina se izplača, če zavarovanec umre v času trajanja zavarovanja. Namenjeno je kritju stroškov pogreba in drugih nujnih stroškov, kot so prevoz pokojnega, ureditev groba in spomenika, spremembe dokumentov ...

37-letni moški, ki bi se odločil za le 14,52 evra mesečne premije, bi prejel ob ugotovitvi težke bolezni 16.000 evrov, po operaciji 8.000 evrov, v primeru smrti pa 4.000 evrov posmrtnine.

Želite izvedeti več?

Če vas zanima več o zavarovanju za težke bolezni in operacije za posameznike in družinske člane, ki zagotavlja izplačilo dogovorjenega denarnega nadomestila ob nastanku težje bolezni, po operaciji v bolnišnici ali v primeru smrti,

nam na e-mail info@viva.si, pošljite povpraševanje z vašimi podatki:

  • Ime in priimek
  • Naslov
  • Telefon
  • E-naslov

Vaše podatke uporabljamo v skladu z določili ZVOP. Če ne želite, da se vaši podatki uporabljajo za namen neposrednega trženja, nam to pisno sporočite na naslov Adriatic Slovenica, 6503 Koper, Sektor tržno komuniciranje.

Promocijsko besedilo

Zdravka Koman Mežek

Zdravka Koman Mežek dr. med. spec. ginekologije

Sonja Kapun

Sonja Kapun dr. med. spec. interne medicine

Postavi vprašanje

Denis Baš

Denis Baš dr.med. spec. pediatrije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki