Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Začnite svoj dan z uravnoteženim zajtrkom


Ali skrbite za svoje zdravje, izbirate živila za svojo prehrano ter posegate raje po bolj naravnih in zdravih sestavinah?
Niste edini, zadnje čase je celo večja pozornost na spodbujanju splošnega dobrega počutja, kondicije in ohranjanja zdravja. Uživanje zajtrka je zelo pomembno, saj se dan začne z zdravimi beljakovinami, zaradi česar je lažje vzdrževati zdrav način življenja.
Iz dokazov je razvidno, da imajo tisti, ki redno uživajo zajtrk, bolj uravnoteženo celotno prehrano, pri čemer izbira živil in hrane izpolnjuje njihove prehranske potrebe.

Podobno imajo tisti posamezniki, ki redno zajtrkujejo, manjše tveganje za nastanek zdravstvenih težav, in to dolgoročno. Razlog za to so vrste hranilnih snovi, ki jih posamezniki pridobijo s svojim zajtrkom. Tisti, ki uživajo zdrav zajtrk, imajo posledično večji vnos vitaminov in mineralov. Pravzaprav imajo tisti, ki redno zajtrkujejo, večji dnevni vnos sadja in imajo več možnosti, da bodo zaužili priporočenih pet obrokov sadja in zelenjave in tako imeli vse povezane koristi teh živil.

Izberite ustrezno: zajtrk, bogat z beljakovinami, je po prepričanju mnogih bolj nasiten kot zajtrk, v katerem prevladujejo ogljikovi hidrati, zaradi česar boste dopoldne opustili prigrizke.

Beljakovinski napitek z vitamini in minerali lahko izpolni vaše prehranske potrebe.

Pokusite lahko tudi naš napitek Formula 1 Free From, ki ne vsebuje soje, laktoze niti glutena in ima iste koristne učinke kot osnovni napitek Formula 1. Če želite uživati v napitku brez laktoze, pripravite napitek Formula 1 Free From s sojinim mlekom.*

Za ustrezno hidracijo izberite zeliščni koncentrat aloje vere, da boste čez dan spili več tekočin. Če potrebujete večji vnos kofeina, izberite naše instantne zeliščne napitke z izvlečki čaja orange pekoe in zelenega čaja. Ena porcija instantnega zeliščnega napitka z izvlečki čaja vsebuje do 85 mg kofeina.

* Za več informacij o pripravi napitka preberite navodila za uporabo na nalepki izdelka.

Več informacij: www.herbalife.siVam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

zdrav zrak

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.