Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Želite več možnosti za priročen in hranljiv zajtrk?


Kako začnete svoj dan?

Vsako jutro jeste iste kosmiče za zajtrk? Ali pa je vaš zajtrk nekaj podobnega rezini presušenega kruha? Skodelica kave namesto pravega zajtrka, ker preprosto nimate časa zanj?
Zjutraj, ko je predragocena vsaka minuta, potrebujete okusen in hranljiv zajtrk, ki ga pripravite v le nekaj sekundah. Vaš zajtrk se morda zdi zdrav, vendar ali vam res zagotavlja vse, kar telo potrebuje dopoldne?

Zajtrk, bogat z ustreznimi hranilnimi snovmi, vam pomaga, da dlje ostanete zdravi, da lahko še naprej počnete to, v čemer najbolj uživate.

Preprost zajtrk, ki temelji na rafiniranih ogljikovih hidratih

Veliko kalorij, malo hranilnih snovi, malo beljakovin. Če uživate preprost zajtrk, ki temelj na močno predelanih ogljikovih hidratih, ste morda opazili hiter porast energije, pri čemer pa ta tudi hitro pade, zaradi česar imate občutek, da ste utrujeni. To je pogosto zaradi pomanjkanja beljakovin, vlaknin, vitaminov in mineralov, vse to so ključne snovi za uravnoteženo energijo za ves dan vnaprej.


Brez zajtrka

Nič kalorij, nič hranilnih snovi, nič beljakovin. Ali izpustite zajtrk in posegate po prigrizkih, ko potrebujete energijo?

Opuščanje zajtrka pomeni, da mora telo črpati rezerve hranilnih snovi in vode, zaradi česar bodo te čez noč izpraznjene. Posledično ste utrujeni, razdražljivi in čedalje bolj posegate po sladkih živilih za dodatno energijo.

Prehransko celovit zajtrk

Uravnotežene kalorije, uravnotežene hranilne snovi, uravnotežene beljakovine. Zajtrk z ustrezno kombinacijo hranilnih snovi vas pripravi na ves dan vnaprej, namesto visoko energijskih živil, ki povzročijo hiter porast energije, vam omogoča enakomerno sproščanje energije.

Poskusite Herbalifov zajtrk z nadzorovanim številom kalorij ter dobrim ravnotežjem beljakovin, ogljikovih hidratov in drugih pomembnih hranilnih snovi. Ta zajtrk se hitro in zlahka pripravi, ima približno 220 kalorij in je zdrava izbira, ko ste na tesnem s časom.

Zajtrk je pomemben obrok in ga ni priporočljivo izpuščati. Prav zato ponujamo raznovrstne izdelke, ki so odlični za prvi jutranji obrok. Da bi svoj dan začeli z ustrezno količino beljakovin, izberite napitek Formula 1, ki, če ga pripravite z delno posnetim mlekom, vsebuje približno 18 gramov beljakovin.

Za ustrezno hidracijo izberite alojev napitek, da boste čez dan spili več tekočin. Če želite še kofeinsko poživilo, izberite naše raznovrstne čaje, ki vsebujejo izvlečke čaja orange pekoe in zelenega čaja.

Če želite nekaj bolj hrustljavega, poskusite ploščice za hranljivi obrok kot nadomestek obroka, posamezna čokoladka ima le 207 kalorij, telo pa boste oskrbeli s 13 grami beljakovin in 8 grami vlaknin.

Za več informacij obiščite spletno stran http://izdelki.herbalife.si/healthy-breakfast.

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

zajtrk zdrav

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.

Komentarji

28.6.2017 13:39:47
Zame najbojljši zajtrk že več let !!!
28.6.2017 22:55:30
Lepo vas prosim, kakšen Herbalife. Gre za sekto s spranimi možgani, ki nateguje folk in služi na njihov račun. Še eden izmed piramidnih sistemov. Sam sem se močno opekel z njimi pred leti, ko so me preko slikic z rezultati uporabnikov prepričali v tale shake in še nekatere druge stvari. Seveda, na hitro sem izgubil 10 kilogramov, ko pa sem stvar nehal jemati, normalno ali pa še bolj treniral naprej imel 5 manjših obrokov na dan pa vseeno jojo efekt. Seveda pa ti ne dajo miru ko se odločiš, da ne boš več jemal njihovih produktov, še dolgo je "wellnes trener" klical in me prepričeval naj spet začnem jemati in kupovati produkte in mi predstavljal tudi ne vem kakšne ugodne poslovne priložnosti. Nateg od natega.