Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Rado je treniral s sparing partnerji!

Pred vsakim resnim obračunom se je potrebno dobro ogreti.
Pred vsakim resnim obračunom se je potrebno dobro ogreti.

Dobrodelni projekt #Gibaj, mladina!

Rado se je pretekli teden odločil, da pred obračunom z Grego Žemljo, ki bo na sporedu 11. avgusta (ob 19:30 uri) pred finalom turnirja ATP Challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open (ob 20:00 uri), potrebuje tudi primerne sparing partnerje.
Odpravil se je v Tenis Klub Benč Sport, kjer je vse povprek izzival tenisače in tenisačice tamkajšnje tenis šole. Fantje in dekleta so Rada dodobra namučili in čeprav rezultat ni bil v njegovo korist, je Rado dobil realen vpogled kaj ga čaka na obračunu z enim najboljših slovenskih tenisačev vseh časov.

Čeprav je Grega Žemlja nedavno že zaključil profesionalno kariero, Rado ve, da ga čaka trd boj, na kar se tudi vztrajno pripravlja. Ima pa v rokavu kar nekaj asov, s katerimi namerava tehnico obrniti v svojo korist, ki pa jih še ne želi razkriti! Bomo videli kaj bo ušpičil …

Poleg treninga pa je Rado med mladino širil tudi vest od dobrodelnem projektu Gibaj, mladina! in jih opomnil zakaj je gibanje zdravo in pomembno za njihov telesni oziroma celostni razvoj.

Več o samem dogajanju pri »Benču« si lahko ogledate v VIDEU, več o dobrodelnem projektu pa si lahko preberete v zavihku #GIBAJ, MLADINA!


Ob gledanju videa pa Radu lahko priskočite na pomoč in skupaj poskrbite, da bodo lahko gibali tudi tisti, s socialno šibkejših okolij! Vse kar morate storiti je, da v roke vzamete mobilni telefon in pošljete SMS: TENIS5 na 1919 ter tako pomagate dobrodelnemu projektu »Gibaj, mladina!«


Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

gibaj mladina

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.