Veliki Bodifit izziv v sodelovanju z Vivo: Preoblikovanje telesa

  • UR
  • ponedeljek, 22. december 2014
(Foto: Shutterstock)

Ste naveličani zamegljenih pogledov na lastno podobo v ogledalu? Si želite ponovno obleči stvari, za katere ste bili popolnoma prepričani, da vam nikdar več ne bodo prav? Pričarajte si dobro počutje v vašem okolju in pridobite energijo za preskakovanje dnevnih ovir. V družbi ponovno nastopite samozavestno brez kakršnih koli kompleksov, vrnite nasmešek na svoj obraz in na obraze vaših bližnjih. Bodite upravičeno zadovoljni s seboj, začnite ponovno živeti.

Torej, bi sprejeli, ponudbo, ki vam lahko v samo 8 tednih spremeni življenje?

Predstavljamo vam veliki dvo mesečni Bodifit izziv preoblikovanja telesa. Postanite obraz velikega Bodifit izziva! Pošljite svojo prijavo s pomočjo elektronske prijavnice in morda boste med izbranimi pra vi!


Kako bo potekalo Preoblikovanje telesa 2015?

Izmed vseh prijavljenih kandidatov jih bomo izbrali deset, pet moških in pet žensk. V vsakem Bodifit centru bosta vadila dva udeleženca, in to brezplačno. Izziv bo trajal dva meseca, najboljši trije po izboru strokovnjakov pa bodo vadili še dodaten mesec dni.

Vsak udeleženec bo dobil svojega osebnega trenerja, ki ga bo motiviral in usmerjal pri vadbi, prehranjevanju in testiranjih telesne sestave (dnevnik prehrane, osebni treningi, + programi, skupinska vadba, testiranje InBody).

Uradni del velikega izziva se bo pričel z začetnim fotografiranjem in testiranjem telesne sestave na napravi InBody. Po koncu dvomesečne vadbe se bo testiranje in fotografiranje ponovilo. Z »novim« telesom se boste nato lahko pohvalili širši javnosti ter bralcem revije Viva in spletnega portala viva.si.

Vsak udeleženec prejme nagrado, zmagovalca izziva pa čaka Bodifit Zlati paket (letna karta za fitnes, skupinsko vadbo in FIT trening)!

  • začetno fotografiranje in testiranje telesne sestave,
  • dva meseca vadbe pod nadzorom osebnega trenerja (dnevnik prehrane, osebni treningi, + programi, skupinska vadba, InBody testiranje),
  • spremljanje vadbe na družbenih omrežjih in v drugih medijih,
  • končno fotografiranje in testiranje telesne sestave,
  • izbor treh superfinalistov,
  • dodaten mesec vadbe pod nadzorom osebnega trenerja,
  • končno otografiranje in testiranje telesne sestave,
  • izbor zmagovalca izziva.

Ne odlašajte s prijavo. Postanite obraz velikega Bodifit izziva!

Prijave se zbira do 15.12.2014. Z vadbo bomo začeli na začetku januarja!

Prijavite se lahko TUKAJ!

Jurica Ferenčina

Jurica Ferenčina dr. med. spec. družinske medicine

Postavi vprašanje

Mirjam Toporiš Božnik

mag. Mirjam Toporiš Božnik certificirana apiterapevtka in NLP praktik hipnoze

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki