Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Vsega me je strah


Vprašanje:

Pozdravljeni! Ker je čas vsemogočih kriz, priznam, da sem tudi sama v tem objemu. Vsega me je postalo strah. Gre za strah pred izgubo službe, strah pred izgubo financ, strah, da bom celo življenje sama, strah..., sama sebi sem že tečna s tem, pa se kljub temu ne znam izkopati iz tega. Prosim, če mi pogledate dogajanje moje psihe v letu 2012 in kje se kažejo pozitivni trendi na moji poti. Rojena sem 12.10.1971 ob 18.40. Hvala in lep pozdrav.

Odgovor:

Res je, v današnjem času vsi živimo v strahu. Če dovoliš, najprej nekaj besed  na splošno, brez gledanja ostalih pripomočkov.. Strah so nam vcepili v podzavest že starši kasneje družba, saj nas tako  držijo pod kontrolo in s tem tudi dosežejo, da delamo to kar oni hočejo. V takem stanju tudi sami izgubimo občutek za svojo kreativnost in kar je najhuje tudi svoj instinkt. Skratka,  zgubimo svojo entiteto.

Prav to se tebi dogaja. Misli ti bežijo in zaradi tega ne moreš napredovati. Strah te je spremembe, čeprav nekje v globini čutiš to moč. Seveda okoli sebe s tvojo energijo privlačiš ljudi, ki so ti zrcalo. Kažejo tvojo nemoč in povečujejo tvojo negotovost. V tem letu pa imaš nekje prelomno leto, ki ti bo pomagalo, da prebrediš trenutno krizo. Ne izpusti priložnosti in ne obupaj prehitro. Spremembe so lahko hitre ali pa počasi prihajajo v nas. Čas je itak relativen zato napravi prve korake. Zavedaj se, da nisi edina, ki doživlja to krizo. Kot si sama ugotovila imaš vse. Ni ti treba skrbeti za službo in finančni del saj imaš sebe, manjka ti le vera v tvoje sposobnosti in tvojo energijo. Ta strah ti jemlje energijo za kreativnost tvojega živlenja. Vse kar se dogaja okoli nas smo mi sami. Priporočal bi ti pozitivne afirmacije, ki ti ojačajo zaupanje.

Pa lepo leto ti želim.
 Ljubo Pelicon

Neaktiven

Ljubo Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.