Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Žena na internetu seksa z drugim moškim


Vprašanje:

Pozdravljena dr. Veronika Imam zelo pomembno vprašanje? Namreč , z ženo se poznava že 15 let poročena sva 5 in imava enega otroka ter urejeno življenje.  V zadnjem času pa sva zašla v zakonske težave. Namreč jaz sem z leti čedalje bolj navezan in zaljubljen v ženo ter v sam ideal družine . Ona pa ravno obratno. Prišlo je tako daleč , da mi je priznala da razen navezanosti do mene ne čuti nič. Šla je celo tako daleč, da se na internetu dopisuje z moškim. Klepetata , začela pa sta tudi seksati preko interneta ( to mi je povedala sama). Za enkrat ostaja pri tem. Čeprav ona meni trdi, da to dela za najin zakon, da bo v postelji bolje (imela sva težave v postelji, pomanjkanje seksa in čustev) in, da se bo najbrž znova zaljubila vame, menim da je to nemogoče. Sicer mi pove veliko stvari o njenih pogovorih z moškim,vem pa , da mi ne pove vsega .
Poleg tega poznam tudi njene skrite želje Povedala mi jih je lansko leto ko sva imela obdobje čustvenega izliva . Stvar gre tako: jaz sem njen prvi in edini človek z katerim je spolno občevala . Ona pa si strastno želi probati še z nekom drugim. Zadevo sicer malo spremljam, imam namreč dostop do njenih gesel. Opazil sem, da ta dotični moški sploh noče srečanja v živo, on pač uživa v internetnem seksu, kajti hoče popestriti svoj zakon obenem pa hoče, da ona ostane z mano in se znova zaljubi. Moji ženi pa se je čisto obrnilo. Sedaj ima zelo močne seksualne fantazije in ga sprašuje, če je fantazija možna tudi fizično. Imam tudi slutnjo, da ko bo te romance konec , bo moja žena seks na internetu nadaljevala z drugo osebo in takrat bodo šle zadeve še globje v "fizične stike" . Sprašujem vas dr. Veronika, kaj storiti , da bodo zadeve znova normalne?? Ali obstaja kakšna opcija za obisk družinskega svetovalca z diplomo (mislim dr. psihologa)?  Upam na čimprejšnji odgovor in že v naprej hvala lepa.

Odgovor:

Lepo pozdravljeni!

Žena se je zapletla v afero, kjer dobiva oziroma zadovoljuje svoje nezadovoljene potrebe znotraj vajinega zakona. Je pa vse skupaj močno nevarno, da vama to postane nekaj, kar bosta sprejela kot normalno. Nekaj brez česar več ona, ali pa oba ne bosta več uspela biti in vama bo postalo to skrivanje, ki ga imata v bistvu oba in tudi oba lahko ob tem fantazirata...
Kar se da hitro, resnično poiščita psihoterapevtsko pomoč! Psihoterapevtskih inštitutov je na spletu veliko in zagotovo bosta našla nekoga h kateremu se bosta odpravila.

Lepo vas pozdravljam!

dr. Veronika Podgoršek, psihoterapevtka

Aktiven

dr. Veronika Podgoršek, psihoterapevtka

Partnerski odnosi in samsko življenje Vzgoja otrok Življenje s starostnikom

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal